Morten Skou's blog
27-06-2012 - 11:13

Ny hvid Xbox 360 konsol

Som nogle af jer måske læste i forummet, så var jeg så uheldig at tabe min ene Xbox 360 Slim konsol på gulvet - den overlevede desværre ikke faldet, og jeg måtte derfor se mig om efter en ny en. Vores forsikringsselskab var overraskende nok klar til at give mig 1049 kroner i erstatning, så der var da et fint tilskud til en ny en.

Anyways, så faldt valget på en af de nye og helt hvide Xbox 360 konsoller som næsten lige er kommet på markedet. Jeg har egentlig haft kigget på den et par gange, men synes alligevel ikke rigtigt at jeg ville have flere Xboxe stående bare for at have dem - men nu kom der så en gyldig anledning :-)

Hvid Xbox 360 konsol

Da jeg satte den til i går, så blev jeg ret overrasket over hvor lidt den larmer - også i forhold til de 2 andre Xbox 360 Slims som jeg har. Man kan praktisktalt slet ikke høre at den er tændt, og endnu mere overraskende var det faktisk, at selv om jeg sætter en DVD i den, så er den stadigvæk så godt som lydløs. Det er faktisk så vildt, at jeg overvejer at købe en mere af de hvide Xbox 360'ere for fuldstændig at udskifte de sorte jeg har - udelukkende pga. at de er så lydløse.

Jeg købte i øvrigt bundlen, som også indeholder en hvid Kinect og en helt hvid Xbox 360 controller, hos Amazon for 198 pund. Se den hos Amazon her.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her