Morten Skou's blog
19-06-2012 - 02:44

Microsoft Surface tablet

Surface Touch Cover
Her til aften annoncerede Microsoft som bekendt deres nye Surface Tablet. Jeg må erkende, at jeg op til selve eventet - og med den fact i baghovedet, at alt presse der var inviteret først blev inviteret for 4 dage siden, og først fik selve lokationen at vide meget få timer før - fik mig rimelig hyped. 

De havde fløjet selve Steve Balmer ind for at starte præsentationen, det er normalt kun noget som Microsoft gør når de mener det seriøst. Umiddelbart så tror jeg faktisk på, at Microsoft Surface kan blive en iPad / Samsung / andre-tablets "killer". Selv om prisen på Pro udgaven skulle ligge i samme ende som såkaldte Ultrabooks, så kan jeg sagtens se en fordel i at have en så lille sag som den her, som så både kan bruges som en PC (hvilket Microsoft siger at Surface er) og en tablet. Pro udgaven har også nogle rimelig fine specifikationer, med den helt nye Ivy Bridge Core i5 CPU.Microsoft Surface tablet
Desværre var der, som jeg nævnte i nyheden, ikke nogen snak omkring en præcis udgivelsesdato - de sagde blot, at den lille udgave ville udkomme samtidig med Windows 8, og at Surface Pro udgaven ville komme cirka 3 måneder senere.

Specifikationer på Surface:

Surface PRO specifikationer:
- Windows 8 Pro
- 903 gram
- 13.5mm tyk
- 10.6” ClearType Full HD Display
- microSDXC, USB 3.0, Mini DisplayPort Video, 2x2 MIMO antennae
- Touch Cover, Type Cover, Pen with Palm Block
- VaporMg Case & Stand
- 64GB & 128GBSurface RT specifikationer:
- Windows 8 RT
- 676 g
- 9.3mm tyk
- 10.6” ClearType HD Display
- microSD, USB 2.0, Micro HD Video, 2x2 MIMO antennae
- Office Home & Student 2013 RT, Touch Cover, Type Cover
- VaporMg Case & Stand
- 32 GB, 64 GB


Prisen på Surface er som jeg også skrevet i nyheden om Surface, ikke annonceret endnu. Men jeg tror nu godt at jeg kunne tænke mig en alligevel - men det skulle nok være Surface Pro da dens specifikationer selvfølgelig er lidt bedre.

Hvad synes du om annonceringen af Microsoft Surface? 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her