Morten Skou's blog
30-06-2012 - 16:30

Denon AH-NC600 høretelefoner

Lige inden at jeg tog til E3 i Los Angeles, så gik jeg og kiggede mig om efter et par høretelefoner med noise-cancelation. Jeg har, som jeg tidligere har skrevet herinde, tidligere prøvet et par Beats by Dre, som jeg dog sendte retur da jeg ganske enkelt ikke kunne holde den konstante bummen i høretelefonerne ud.

Da de nye hørebøffer også skulle være nemme at rejse med, og jeg i forvejen har super god erfaring med høretelefoner fra Denon, så gik jeg igen op til Hifiklubben i Roskilde og fik en snak omkring de forskellige in-ear høretelefoner som de havde. På forhånd havde jeg egentlig kigget efter Denon AH-NC600 modellen, men var lidt skeptisk over om de nu ville brumme på samme måde som det var tilfældet med Beats by Dre. Fyren i Hifiklubben påstod hårdnakket, at det ikke ville være tilfældet med dem her, og derfor valgte jeg at tage dem med hjem med det samme.

Denon AH-NC600 headset

Ligesom alle andre høretelefoner der har active noise-cancelation, så bruger de batterier og batteriet sidder i dette tilfælde i den lille fjernbetjening som sidder på ledningen. Selve høretelefonen har en lidt speciel form, der ligesom buer lidt - det gør at pasformen til øret er helt genial god og selv om man ikke har tændt for noise-cancelation featuren, så lukker de rigtig meget ekstern støj ude. Dermed fik jeg også nævnt, at man faktisk kan bruge disse høretelefoner uden at de skal være tændt - så er der bare ikke noise-cancelation. Dette var også en af de features som jeg var ret glad for, netop fordi der ikke er noget mere irriterende end, at løbe tør for batteri og så ikke kunne lytte til musik.

Denon AH-NC600 headset close up


Det eneste lidt negative som jeg kan finde ved dem, er faktisk den lidt halvklodsede fjernbetjening som sidder på kablet, jeg synes godt at de kunne have lavet den mindre og mere elegant - men det kan jo være at de gør det i en nyere udgave af dem.

Derudover så kan jeg selvfølgelig ikke bruge dem når jeg cykler, for jeg tror ganske enkelt at det vil være for farligt fordi de udelukker så meget lyd fra omgivelserne. Men generelt er det nogle virkelig lækre in-ear høretelefoner som jeg så absolut er enormt glad for. Hifi-klubben gør det igen :-)

Du kan se Denon AH-NC600 høretelefonerne på Hifiklubben.dk
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her