Morten Skou's blog
24-09-2009 - 19:30

Lidt nyt om X2

I uge 42 er der som bekendt lagt op til rent slaraffenland for gamere i forbindelse med X2 i Brøndby Hallen. Som en del efterhånden har bemærket, så har vi kun annonceret vores Halo 3 turnering indtil videre, dette skyldes at vi stadigvæk knokler for at få de sidste sponsorer på plads.

Indtil da, så synes jeg at det var på tide at fortælle lidt om vores generelle planer til X2. Ligesom til X1 så vil der selvfølgelig komme en masse walk-in turneringer. X2 varer fire dage, og der vil være walk-in turneringer i mindst tre af dagene.

For at give folk den bedste oplevelse, så har jeg besluttet at dele dagene op i temaer, dvs. at alle walk-in turneringer den enkelte dag, som udgangspunkt, er i samme spiltype. Dette giver fighting-fans mulighed for at dukke op den dag hvor vi kører fighting walkin-in turneringer, fodbold fans kan komme på dagen hvor vi kører fodbold walk-in turneringer og racing-fans kan møde op på racing dagen.

Som sagt er spillene absolut ikke på plads endnu, men de spil som jeg har en forventning om at vi vil annoncere indenfor de næste par dage er blandt andet: FIFA 10, Need for Speed, Fight Night Round 4, Soul Calibur, Street Fighter IV, Tekken 6, Call of Duty 4, Halo 3 ODST (Firefighter turnering), H.A.W.X, Rock Band, Guitar Hero, NBA2K10, Civilization Revolution, Midnight Club: LA, Gears of War 2, Dirt 2.

Derudover vil vi helt sikkert lave turneringer i forskellige Xbox Live Arcade spil, i stil med det vi gjorde under X1.

Cocio Crashing er også en del af X2, og så har vi nogle andre små gimmicks på vej.

Som I måske allerede har læst, så har vi nu også ordnet problemet med at skaffe skærme. Det koster et lille beløb at leje en under hele eventet (75 kroner), men så slipper man også for at tage sin egen med.

Læs mere om hvordan du tilmelder dig her:

Tiden begynder at nærme sig, så hvis du vil deltage i X2, så er det med at komme ind og tilmelde dig :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her