Morten Skou's blog
19-09-2009 - 23:06

DM i FIFA 09

Jeg er lige kommet hjem fra DM i FIFA, hvor Xboxlife som bekendt stod for alle de aktiviteter der ikke var forbundet med selve hovedturneringen.

At vores med til at afholde et så stort event tager selvfølgelig en del tid, og så er det pisse hårdt. I går var jeg f.eks. derinde fra kl 17 til ca. 23 og sad oppe til kl 2.30 i nat for at lave flyers. I dag mødte vi ind kl. 8.00 (jeg kom 8.30 ;-)) og jeg er lige kommet hjem for små 20 minutter siden nu.

Nå ja, og så mødte jeg da et par brugere bl.a. Skovbo som var tæt på at vinde den store FIFA 10 turnering på Xbox, han endte ud med en flot anden plads. Derudover så  dukkede Badabing og en enkelt gammel skribent fra Console.dk dagene op.

Til sidst vil jeg da lige runde af med, at Dennis (Rotator) og jeg tog os en dyst i FIFA 10. Resultatet blev imponerende 3-0 til mig, efter at jeg havde lavet nogle helt fantastiske mål som fik alle folk omkring os til at gå helt amok (ok, måske bare mig der råbte). 3-0! 

Alt i alt var det et udmærket event, og jeg håber da også at dem af vores brugere som var derinde for at deltage, havde en rigtig sjov dag.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her