Morten Skou's blog
20-09-2009 - 17:02

Nu går den ikke længere!...

Det lader til, at den person som normalt gemmer sig under diverse aliaser herinde, eksempelvis Pessimisten, Tue69, Brøndby4Ever, ILoveManU og Jesper Thuesen, åbenbart tror at han er den bedste på redaktionen til FIFA.

Dette kan jeg selvfølgelig ikke bare stå og se på, hvilket tidligere i dag førte til en udfordring med en kæmpe indsats på højkant - nu er det nemlig alvor.

For at Jesper ikke skal komme med dårlige undskyldninger som f.eks. lag, disconnects og RROD, så er det blevet besluttet at vinderen af udfordringen skal findes under vores X2 arrangement i uge 42. Her vil Jesper og jeg give den gas på storskærm med en kamp i FIFA 10 - en kamp der for første gang vil lukke munden på den så rapkæftede nisse-elskende bondeknægt fra jylland, med mindre at han selvfølgelig opfinder en skade og dermed ikke kan spille.

Til slut kan jeg lige tilføje, at vi ikke spiller om noget så simpelt som danske kroner, men at der er langt større og mere betydelige ting på spil.

For at gøre det hele lidt mere spændende for vores deltagere, så vil vi inden kampen gøre det muligt at satse på hvem af os der vinder (mig), i blandt dem der har gættet rigtigt vil vi trække lod om en fin præmie.

Vil du læse mere om vores X2 event, så tryk her.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her