Morten Skou's blog
29-05-2009 - 19:28

ITIL Foundation v3 certificering

De sidste par dage har jeg været på et ret intensivt kursus i noget der hedder ITIL (Information Technology Infrastructure Library), det skulle så afrundes med en såkaldt certificering i ITIL, altså en slags eksamen hvor man får et bevis for at man ved en masse om det.

Selve indholdet i ITIL kurset er til at starte med rimelig abstrakt, og det tog lidt tid at komme ordentligt ind i det. Der var et pensum på ca. 200 sider fordelt over tre dages kursus, samt en test-eksamen. Derudover forventes det at man brugte ca. 3 timer hver aften på at repetere materialet.

For at bestå den endelige certificering skal man svare rigtigt på 26 ud af 40 spørgsmål. Til test-eksamen fik jeg 25 ud af 40 rigtige, og der var rigtig mange andre fra kurset som lå endnu lavere. Underviseren fortalte at hvis man bare lå over 22 til test-eksamen, så gik man som regel også igennem den rigtige.

I dag skulle jeg så forsøge at bestå certificeringen, og jeg synes egentlig ikke at spørgsmålene var så slemme igen - det var alt sammen noget som vi havde været igennem, det store problem var således kun, hvis det man havde lært ikke helt sad fast. Desværre får man først resultatet at vide efter ca. 2 uger, så jeg ved ikke helt hvordan det er gået, men lidt nervøs er man vel altid for sådan noget :-)

Der er i øvrigt stadigvæk 17 pladser tilbage til vores X1 event, så overvej om du ikke har lyst til at deltage!

Anyways, så god weekend til jer alle!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her