Morten Skou's blog
15-05-2009 - 21:14

Xboxlife Sverige fylder 1 år!

Selv om det nærmest virker som om at det var for ganske kort tid siden at vi slog dørene op til Xboxlife Sverige, så har siden nu eksisteret i præcis et år. Der er selvfølgelig stadigvæk et stykke op til samme brugerantal som på Xboxlife.dk, men vi nærmer os alligevel små 600 brugere.

Personligt så synes jeg at vi indtil videre har nået de fleste mål som vi fastsatte i forbindelse med lanceringen af Xboxlife Sverige. Blandt andet har vi afholdt op til flere turneringer hvor danskere har kunne dyste imod svenskere - desværre med lidt varierende udfald, svenskerne kan åbenbart godt finde ud af at bruge en controller :-)

Xboxlife Sverige er ikke den sidste søsterside som vi åbner på et udenlandsk sprog. Faktisk er vi allerede nu i gang med forberedelserne til at bevæge os ind i tre andre lande - det første af dem er lige rundt om hjørnet.

Overraskelsernes tid er heldigvis heller ikke overstået endnu. I morgen kommer vi med hvad jeg synes er en super fed annoncering, som jeg tror og håber at rigtigt mange vil blive glade for. Dem af jer som allerede ved hvad det handler om, bedes holde det for sig selv lidt endnu - ellers ryger overraskelsen jo!

For dem af jer som er vilde med Fable 2, kan jeg ligeledes afsløre at vi fra i morgen vil køre en konkurrence om en masse koder til det nye indhold.

Anyways, så rigtig god weekend til jer alle sammen :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her