Morten Skou's blog
30-05-2009 - 12:30

R.I.P: Nokia N96, HTC Dual Touch og HTC Diamond

Jeg ved ikke helt hvad det er med mig og mobiltelefoner, men uanset hvilket mærke eller model som jeg vælger, så lader det til at de enten afgår ved døden rimelig hurtigt, eller ganske enkelt er defekte fra starten.

For kort tid siden døde min HTC Dual Touch, det er som om at touch-skærmen ikke længere er klar over at den er en touch-skærm. Så fik jeg en HTC Diamond, efter kort tid begyndte den at komme op med underlige fejl, hvor den eksempelvis selv ringede op - dog uden at den ringede til noget nummer, nå ja, og så crashede den og genstartede hele tiden.

For at erstatte HTC Diamond, som var min arbejdsmobil, så fik jeg en Nokia N96. Allerede fra starten er der problemer i og med at et fuldt opladt batteri, holder i ca 8-10 timer på stand-by, det betød at den konstant måtte sidde til opladning imens jeg var på arbejde, da jeg bruger telefonen ret meget. I forgårs døde telefonen så helt - jeg kan ikke længere tænde den (den står kortvarigt og lyser op, og så slukker den igen), hvis jeg forsøger at oplade den, så bliver den uhyggelig varm.

Dermed har jeg i løbet af et par måneder slået hele tre telefoner ihjel - og det til trods for, at jeg selv synes at jeg passer rigtig godt på mine ting, og selvfølgelig også mobiltelefonerne. Sørgeligt at ting der koster det samme som en bærbar, er så uholdbare og ustabile.

Nokia N96

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her