Morten Skou's blog
05-03-2009 - 19:28

Nogle gange skal man bare holde kæft..

En af mine venner som jeg også arbejder sammen med, er ret glad for at bage, faktisk har han så ofte kager, cookies og hjemmelavede romkugler med, at han efterhånden er blevet kendt for det.

Jeg kan ikke helt huske præcis hvorfor jeg kom på ideen, men i et lykkeligt øjeblik spurgte jeg ham, om han ikke lige lavede 1000 romkugler hvis jeg kom med ingredienserne. Til min store overraskelse sagde han ja til det, nok mest fordi han ikke troede at jeg ville gøre det - og så blev jeg nød til at købe ind, det skal jo ikke hedde sig, at jeg ikke holder hvad jeg lover :-)

I alt skal han bruge:
40 roulader
20 mazarintærter
20 pakker lagkagebunde (3x20)
2.5kg. Hindbærmarmelade
2kg. æblemos
2kg. kakao
2kg. flormelis
1 liter rom essens
1.5kg. chokolade (54-56%)
2 kg. kokosmel
2 kg. farvet krymmel

I alt er der ca. 14 kg. roulade, 5.5 kg. mazarintærte, 4.8 kg. lagkagebund - ligger man tallene sammen med resten, så bliver der godt og vel 40 kg. kage.

Vi er iøvrigt blevet enige om, at det ikke skulle være 1000 romkugler, men derimod det magiske tal 1024. Han har 2 dage til at lave dem, dvs. at på mandag skal han transportere 40 kg. kage ind på kontoret, som de ca. 160 ansatte så kan smage.

Jeg regner med at han tager nogle billeder under hans arbejde i løbet af weekenden, dem smider jeg selvfølgelig op i min blog :-) Hvis der skulle være nogen der er interesserede i opskriften, så kan jeg nok også godt fremtrylle den.

kager
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her