Morten Skou's blog
22-03-2009 - 18:49

Resident Evil 5

Resident Evil 5

Resident Evil 5 var egentlig ikke et spil som jeg på forhånd havde de store forventninger til. Faktisk endte det kun ud med at sidde i min Xbox 360, fordi jeg synes at den røde Resident Evil 5 Xbox så super flot ud.

En af mine kammerater havde også købt spillet, så vi besluttede os for at gennemføre det sammen i co-op på veteran-sværhedsgraden, og her til eftermiddag fik vi endelig bekæmpet den sidste boss. Det skal lige siges, at vi fra starten kørte på med veteran, og derfor ikke bare løb igennem det takke være uendelig ammunition og lignende - vi måtte skam den lange vej, med evig søgen efter energi og kugler til våbnene

Egentlig var sværhedsgraden ikke specielt høj, det eneste som gjorde det lidt udfordrende var de super svære boss-kampe og så den evige mangel på ammunition - de normale fjender i spillet var egentlig ikke noget at snakke om.

Efter at have spillet så mange timer, og vi endelig var kommet igennem, så blev vi lige nød til at prøve hvordan det ville være på amatørniveau med uendelige kugler, og gal en sjov oplevelse. Nu kunne vi bare løbe igennem de første baner og nakke alt der bevægede sig. Det siger øvrigt også lidt om spillet, at man har lyst til at spillet det igen, lige efter at man har gennemført det første gang.

Ganske udemærket spil, som klart kan anbefales - specielt hvis man har nogle at spille det sammen med!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her