Morten Skou's blog
14-03-2009 - 14:05

Resident Evil 5 Xbox

Resident Evil 5 Xbox 360

I dag skulle jeg lige en tur forbi GameStop (tidligere EBgames) og købe et spil. Jeg havde godt set, at de havde et godt tilbud på en rød Resident Evil 5 Xbox og jeg har gået i et par dage og overvejet om jeg skulle købe den.

Da jeg så stod oppe i butikken, var tilbuddet simpelthen for fristende, så jeg kom til at forlade butikken med en ny Xbox under armen samt et par ekstra spil. Egentlig var min ide, at jeg bare ville bytte Skate 2 ind med det samme, og få pengene retur - men hvis man vil have kontanter i bytte hos Gamestop, så kan de kun udbetale 80% af beløbet, alternativt kan man få 100% på et gavekort.

Jeg kunne få 280 kroner for Skate 2, men altså kun få 80% svarende til 224 kroner udbetalt.

Anyways, så har jeg netop pakket den røde Xbox 360 ud, og jeg synes at den ser super flot ud. Harddisken samt headsettet er sorte, og den medfølgende controller er som det kan ses på billedet, rød.

Nu skal jeg så bare have solgt alle spillene, for dem har jeg ikke brug for :)

Opdatering: Til min store overraskelse, så er denne nye Resident Evil 5 Xbox ikke født med det nye NXE Dashboard. Jeg troede ellers, at nye Xboxe ville have det nye system installeret til at starte med.Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her