Da Senzai's blog
19-03-2009 - 20:15

Det er noget fuck, samt Plan for Fredag den 20. Marts.


Nå, så er det tid til at evaluere dagen, se om jeg har opnået mine mål og finde ud af, hvad jeg kan gøre bedre i morgen.

Jeg kan starte med at sige, at jeg grummer tær over mig selv.

 Det er virkeligt forfærdeligt. Jeg kan ikke skrive fire linier uden konstant at skulle tjekke et forum. Jeg har aldrig nogensinde haft så lidt lyst til at skrive en opgave som jeg har nu, og det burde bare ikke være sådan. Det er min fagprøve. Jeg burde være super opstemt og excited og virkeligt have lyst til at vise verden, hvad jeg kan. Men seriøst. Jeg er ved at brække mig over det lort. Jeg gider det så lidt. Det må da være rigeligt, at jeg bruger 10 timer på arbejdet hver dag (transport inkluderet), og så gider jeg ikke fortsætte med det, når jeg kommer hjem.

Men altså. En mulig løsning kunne eventuelt være, at tage et par briller på med tykke stell, et grøn skribet polo, et kashmir tørklæde på, og så sætte mig ned på biblioteket og skrive opgaven i fred og ro.

 Jeg fik dog skrevet 2 sider, og så da klokken nærmede sig 16.00 lagde jeg mig et kort øjeblik i min seng. Jeg var træt, og fik så de geniale ide, at sove indtil, at jeg skulle til karate. Jeg satte min mobil til 17.15.

Jeg vågner så der, og ser, at der er aftensmad. Jeg har egentligt ikke lyst til at tage afsted til karete, og vælger så at spise aftensmad i stedet. Det fortryder så jeg så nu. Det er ikke altid, jeg har lyst til at tage afsted, men jeg har det sådanset meget godt, når jeg kommer hjem igen.

Jeg har lige fået skrevet en side mere, og nu er jeg gået i stå. Jeg synes bare, at det er så hjernedødt, at jeg ikke kan overholde en fucking plan. Jeg gider ikke min fagprøve.

Men okay. Jeg nåede mit mål på tre sider. Jeg kom ikke til karate, men jeg kom ud for en uforudset hændelse (jeg valgte at lægge mig til at sove midt i det hele), og jeg  var derefter nødtsaget til at prioritere min tid efter, hvad der var "vigtigst", nemlig min fagprøve.

Det er hjernedødt, at jeg ikke kan tage mig sammen, men altså. Min uddannelse siger mig så lidt. Jeg har det fint på arbejdet med at gå og fylde varer op. Jeg gider ikke gøre mere ud af det end det. Det interesserer mig ikke. Jeg arbejder, så jeg kan være de steder, der interesserer mig, når jeg ikke er på arbejde. Jeg gider ikke fortsætte mig det pjat, når jeg kommer hjem.

Alt i alt. Hvad der skal gøres bedre imorgen? Skal bare tage mig fucking sammen, og lave det lort. Planen kommer her.

Plan for Fredag den 20. Marts.

6.00: Stå op.

07.00 til 12.00: Sidde i min mosters lejlighed, og vente på, at der kommer en fyr fra TDC og finder ud af, hvorfor deres internet ikke funker. Kan eventuelt læse Powers eller Watchmen imens. Opdatering: Hey! Jeg kunne også skrive opgave imens. De har intet internet, spillemaskiner eller tegneserier, og kan kun tage to kanaler.

12.30-14.00: Sove til Middag, så det ikke ender ligesom idag, at jeg er fuldstændigt væk, når jeg skal til at skrive.

14.00: Sætte vasketøj over.

14.15: Tage i Føtex, købe Blækpatroner, Printerpapir og ny mus

15.30 - 18.00: Skrive opgave. Målet er minimum 3 sider, samt at det skal være regnskabsdelen af opgaven, der bliver skrevet færdigt

18.00 -19.00: Spise aftensmad, samt holde pause.

19.00 - ??.??: Skrive opgave.

Det irritererer mig så meget, at jeg ikke bare kan gøre det. Jeg plejer ellers altid at være den første til at citere Thomas Mygind og sige; "Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet". Jeg kan godt sige, at min vilje kommer satme ikke fra hjertet. Det er bare så åndssvagt. Hele det her blogindlæg, har jeg skrevet uden problemer og ud i en køre, men så snart det kommer til at skrive opgave, så sker der ikke en dyt.

Nå, Nu vil jeg spille 50 Cent: Blood on the Sand, med dårlig samvittighed indtil, der kommer Skadestuen her klokken 21.00.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her