Da Senzai's blog
19-03-2009 - 13:25

Plan for Torsdag den 19. Marts.


Jeg er igang med at skrive fagprøve, og har i den anledning fået fri hele ugen til at gøre det i. Problemet er, at jeg er blevet velsignet med den gave, at jeg er Vanløse-Mester i overspringshandlinger. Jeg har fri på fjerde dag nu, og har kun skrevet to sider, og det er bare ikke okay. Jeg har utroligt svært ved at sætte mig ned, og gå igang, når der så mange andre ting jeg hellere vil. Opgaven og emnet interessere mig ikke det mindste.

Der skal til at ske noget nu, så jeg er nødt til at sætte mig nogle mål for, hvad der skal være gjort hvornår, så jeg kan blive færdigt. Det skulle jo nødigt ende som i Gymnasiet, hvor man altid skrev opgaver natten før de skulle afleveres.

Plan for Torsdag den 19. Marts.

10.30: Jeg stod op. Kværnede morgenmad og brugte halvanden time (!) på at tjekke op på fora og nyhedssider.

12.00: Løb en tur (eller rettere gik det meste af vejen) for at få noget ilt til hjernen. Indså, at jeg var nødt til at gøre noget, for ellers bliver jeg aldrig færdig med min fagprøve.

13.00: Sidder ligenu og planlægger dagen, så jeg kan komme lidt videre med opgaven.

Inden 14.00: Skal havde været i bad, Vasket op og ryddet op inden mor kommer hjem (Håber snart, at jeg får en lejlighed, så jeg kan flytte hjemmefra). Måske spise noget mad. Kan mærke, at jeg er ved at være sulten.

14.00-17.00: Skrive fagprøve. Skal minimum havde skrevet 3 sider. 3 Sider lyder rimeligt, da jeg skriver utroligt langsomt, når det ikke interesserer mig, det jeg skriver om.

17.45: Afsted til Karate træning.

20.30 ca.: Hjemme igen. Spise aftensmad, evaluere dagen samt lave plan for fredag den 20. Marts.

21.00: Se Skadestuen på TV3

22.00: I seng.

Det burde da være til at overholde.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her