Da Senzai's blog
11-03-2009 - 15:55

Ny start - for Hardcovers er federe.

Jeg gjort noget jeg aldrig troede jeg ville gøre. Jeg har afmeldt mit abbonnement på både Spider-Man og X-Men.

 Spider-Man har for nyligt (dansk tidlinie) lavet en aftale med Mephesto. Spider-Man var kørt så langt ud, og havde fået så mange bank Marvel slet ikke vidste, hvad de skulle gøre. Løsningen var selvfølgelig at starte bladet forfra, nøjagtigt, som det blev gjort efter klon-sagaen. Jeg synes ellers at de sidste historier som Civil War og Back in Black var super, super fede. Men nu er det tilbage til den gamle ( og i mine øjne lidt kedelige) Happy Go Lucky Spidey. Jeg føler mig også lidt snydt på en måde. Alt det
jeg har læst og fuldt med i det sidste år er pist væk, og slet ikke sket. Det passer meget godt, at jeg stopper her. Jeg startede med at læse Spidey rigtigt, sidste gang, de startede forfra, og jeg slutter denne gang.

Spider-Man er en fed figur med masser og potentiale. Det virker bare som om, at hver gang, at det er ved at blive rigtigt spændende, så bliver historien alligevel for dyster, og så er de nødt til at skrive sig ud af det igen. Men fair nok. Spidey er vel Marvels Mest commercielle figur, og den figur med flest unge læsere.

 Derudover, så er jeg begyndt at købe Amerikanske Hardcovers, og de er så meget federe end de små tynde blade, jeg ellers får ind ad brevsprækken, hver måned, som kommer til at fylde og flyde.
 Det fede ved Hardcovers, udover det lækre format, der gør det godt på en reol, så er hver Hardcover en samlet historie, og man får hele historien hver gang, imodsætning til de danske blade, hvor man får lidt af Historien hver måned. Det kan godt være, at en ny Hardcover i en Serie kun udkommer, hver tredje eller fjerde måned, men jeg synes klart, at det er det værd, når man så får hele historien serveret på en gang i en lækker indbunden bog.

Samtidigt med, at jeg er begyndt med Hardcovers, så er jeg virkeligt blevet tændt på Tegneserier igen. Ligenu læser jeg kun Moon Knight og Deadpool, men jeg overvejer lidt Daredevil.

Moon Knight er superfed. Ligesom med ALIAS, så kan jeg godt lide de historier, der foregår lidt mere nede på "Gadeplan", og viser de lidt mere beskidte sider af Marvel Universet. Jeg kan også godt lide "power-levelet", hvor figurerne, der er med ikke har kosmiske superkræfter på niveau med. f. eks Thor eller Superman (for at komme med et ekstremt eksempel).

Jeg kan også godt lide "Settingen", altså det hele foregår i ét Univers, så en person man møder i det ene blad også optræder i et andet. F. eks Ironman, der går fra normalt at være helt i Avengers, ligepludseligt er ham det "dumme svin", der jager Moon Knight i MK´s serie. Genkendelighed er fedt, og så er det cool, at få en ny vinkel på karakterene en gang imellem.

Med hensyn til X-Men. Jeg har ikke rigtigt fået læst de sidste 2-3 nummre, men op til da, har bladet været lidt sløjt, og jeg vil gerne til kun at samle på Hardcover´s med afsluttede historier - for de ser så pæne ud på min hylde! :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her