Da Senzai's blog
15-01-2009 - 14:07

Deck-Building - Reanimation #3

I søndags havde jeg en ven ovre, og vi skulle selvfølgelig spille noget Magic. Fedest! For det betød, at jeg kunne teste mit nyeste deck.

Der gik ikke længe inden, at han begyndte at disse Memory Plunder, da han mener, at den er alt, alt for random at have i sit maindeck. Det har han sådan set ret i, men jeg synes, at den er så hardcore!

Senere på aften spillede han med mit Suspend-Deck, der af en eller anden grund altid virker, når han spiller det, og aldrig, når det er mig selv, der er ved roret. Jeg var ved at få tæv af decket, som jeg plejer - lige indtil, at jeg lavede the play of the millennium!

Jeg trak en Memory Plunder. Jeg spillede en Ravenous Rats (for at lægge +1 til Storm Counten), og før den kom ned i spil, spillede jeg min Memory Plunder på modstanderens Ignite Memories. Heldigvis for mig havde han selv en Ignite Memories på hånden, og ingen andre kort på hånden. WHAM BAM! Sagde det, og så fik han 15 damage lige i krydderen, og jeg vandt spillet! :D

,,Tag den, Punk!”, Jeg sprang op og kunne slet ikke få armene ned igen. Det kan godt være, at det var et once ud af 1000 moment, men nøj, hvor var det fedt. Den kamp forseglede Memory Plunder plads i mit deck.

Takket være Paulo P er jeg blevet gjort opmærksom på landet “Howltooth Hollow”, som jeg vil spille fire af i mit deck. Jeg piller derfor tre “triple-lande” og en Swamp ud, for at få plads til den.

Hollowborn Barghest er måske alligevel ikke det vildelste dyr, man kan reanimate tidligt i spillet. Jeg synes stadig, at den er super late-game, hvor den kan bruges til at presse de sidste dråber af liv ud af modstanderen. Jeg piller derfor to ud, så jeg stadig har to til sent i spillet, og så kommer jeg to nye creatures ind.

Det bliver Reya Dawnbringer, som Enyeez foreslog siden dag et, og som Keglen nikkede ivrigt samtykkende til.

Final Decklist kommer derfor til at være;

Final decklist
;

 Lands (23)
1 Arcane Sanctum
1 Crumbling Necropolis
4 Howltooth Hollows
7 Islands
10 Swamps

 Creatures (23)
4 Ravenous Rats
4 Merfolk Looter
4 Cunning Lethermancer
3 Shriekmaw
2 Hollowborn Barghest
4 Woodfall Primus
2 Reya Dawnbringer

 Other (14)
4 Executioner's Capsule
4 Makeshift Mannequin
3 Beacon of Unrest
2 Memory Plunder
1 Loxodon Warhammer
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her