Da Senzai's blog
12-07-2008 - 16:07

Kombattanterne


Der er kun 4 måneder til udgivelsen af årets - hvis ikke generationens - bedste spil, Mortal Kombat vs DC Universe, hvor det vil blive afgjort, hvad der er bedst. Kung Fu eller Superstyrke.

Halvdelen af spillets figurer er blevet afsløret, og jeg synes, det var på plads med lidt overblik.

Indtil videre bliver Mortal Kombat repræsenteret af;

 • Liu Kang
 • Sonya Blade
 • Shang Tsung
 • Scorpion
 • Sub-Zero

DC Universet forsvares af;

 • Superman
 • Batman
 • Flash
 • Catwoman
 • Captain Marvel

Det er blevet sagt, at målet vil være at få 20 personer med i spillet. Ti fra Mortal Kombat og ti fra DC. Det er et ganske fint tal, taget i betragtning af, at der er tale om en ny 3D fighter med helt nye gameplay mekanikker. Omvendt er ikke særligt mange, hvis man ser på, hvor mange personer, der allerede findes i de to universer. Især DC besidder et utroligt rigt univers.

Når man nu har så mange figurer at vælge imellem burde det være en smal sag at vælge ti vidt forskellige personer, som ville have hver deres unikke spillestil. Det er blandet andet derfor, jeg er lidt skuffet på DC Siden.
Jeg synes, at det er superfedt at Captain Marvel er med, og jeg skal helt klart spille ham, men Captain Marvel gør i mine øjne Superman overflødig. De har de samme superkræfter, med den største forskel at Superman skyder med laser ud af øjene, hvor Captain Marvel kalder lyn ned fra himlen.

Med kun fem kharacter slots tilbage, så synes jeg, at Superman burde droppes, så man kunne få plads til ti forskellige figurer. Jeg synes også, at det i den grad er åndssvagt at Catwoman er med. Det er måske bare mig personligt, men jeg synes ikke, at hun er den mest interessante Batman skurk. Jeg ville måske hellere have brugt pladsen til en som Jokeren, Bane eller Poisen Ivy, hvis det skulle være af hunkøn. Heh, men det er nok en smagssag. Halle Barry Catwoman har sikkert mange fanboys, jeg ikke er klar over.

Nå. fem fra hvert univers er annonceret, og jeg har mit bud på, hvem de sidste bliver.

Mortal Kombat Universet bliver ret nemt. Ed Boon har sagt, at han vil have de mest ikoniske figurer med, så jeg gætter på hele MK I caset, bortset fra Goro. Så er de otte fundet. Kitana og Jax fra MK II vil selvfølgelig også være med, så de sidste fem fra Mortal Kombat tror jeg bliver;

Johnny Cage
Kano
Raiden ( han vil være et godt modstykke til Captain Marvel)
Kitana
Jax.

Eventuelt kunne det også være, at Kano ( Jax bliver ikke cuttet, da der skal være mindst en neger med) bliver skiftet ud med Baraka.

DC holdet bliver langt svære at gætte, da der simpelthen er så mange, at vælge imellem, og jeg blev allerede overrasket, da de annoncerede Halle Be.. Ehhh jeg mener Catwoman. Jeg vil dog give det et forsøg alligevel med det i mente, at en JLA film er på vej, og så med hensyn til, hvem der er Iconer;

WonderWoman
Green Lantern
Doomsday
Martian Manhunter
* DC Skurk af Hunkøn*

Det ville i hvert fald være mine realistiske bud, selvom, de på ingen måde afspejler, hvad jeg gerne selv så.

For sjov skyld kommer jeg også lige med min egen wishlist. Listen vil tydeligt afspejle, hvem jeg selv spiller i de diverse MK spil og bare, hvem jeg synes er fede i DC;

Mortal Kombat - DC Rival

Liu Kang - Bronze Tiger
Kung Lao - Batman
Sheeva - Wonderwoman
Cyrax - Robin
Reptile - Captain Marvel
Ermac - Doomsday
Kobra - Lobo
Noob/Smoke - Green Lantern
Quan chi - Deadman
Blind Kenshi - Flash

Ja :0)

Hvad er jeres tanker omkring Mortal Kombat vs DC Universe?

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her