Da Senzai's blog
24-07-2008 - 20:52

Jeg ved ikke.. Hvordan skal jeg forklare det?


Jeg ved ikke om I nogensinde føler det samme eller om det bare mig, der måske er usikker på mine hobby´er. Nogle gange ved, slet ikke, hvad jeg skal sige, hvis jeg bliver spurgt til dem "uden for miljøet".

Kollega; "Kasper! Du er nødt til at tage denne her Weekendvagt for mig, da jeg skal noget vigtigt"
Mig; "Det kan jeg ikke, mand!!"
Kollega; "Hvad skal du da?"
Mig; "Der er DM i Heroclix!"
Kollega, der ligner et stort spørgsmålstegn; "Hvad er det?"
Mig;" Ehhh, Det er sådan et figurkrigsspil lidt a la Warhammer..Eh, hvis det si´r dig noget`? Og så bare med Superhelte istedet for... Og så skal vi sidde fra til ti morgen til ti aften, og tælle firkanter og rulle med terninger, for at afgøre, hvem der er Danmarks bedste til at lege med små superheltefigurer af plastick. Det er megafedt!

Ved ikke om, det bare er mig, men det er IMFO svært at stå og sige det, og så stadig føle sig sej. Man burde ikke have det sådan, men nu, hvor man er blevet "Voksen", hvor 95 procent af folk er nogle mainstreamers, der ikke kan se det fede i at spille "utradiotinelle" brætspil.

Det er også utroligt svært at forklare folk, hvad det er, og hvorfor det er så fedt, og hvad man ser i det - igen, altså. Til folk som ikke er i "Miljøet" eller lignende "Miljøer". Jeg kan være ligeglad, hvad folk tænker, men lige når man står i sitationen er det lidt mehhh.

Det er ikke kun Heroclix. Det er generelt. F. eks Mugen, som IMO er det bedste computer/videospil nogensinde, og som jeg gamer, hvergang jeg er sammen med min IRL homie, fordi det simpelthen er det bedste Coop spil nogensinde (grundet, at det er så fucked op xD).

F. eks, var jeg på Skoleophold i Jylland ( og der var intet at lave), så sad jeg og gloede lidt mugen på nettet, og så var der en (igen nongamer), der spurgte hvad er det? Hvordan skal man forklare Mugen? Selv 99% af dem, der gamer har aldrig hørt om det, og fatter hat af det. Jeg begyndte bare med, at det er en Fighting Engine, og så kan man spille alle fighters fra alle mulige spil mod hinanden, f, eks Scorpion fra MK mod Son-Goku fra DB, og så videre... og så var han stået af.

Man ved jo godt, at man bare skal sige, fuck hvad andre ved og synes, og så bare lege med, hvad man synes er sjovt. Det er bare... altså, jeg ved det ikke.

Igen, den der; "Jamen, hvad laver du så derinde?". "Jeg sidder nede i en kælder sammen med 5 andre halvfede, halvskaldede mænd og leger med små plastik superheltefigurer."

heh, men Fuck det. For vi har det meget sjovt :0P


- Shin

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her