Da Senzai's blog
12-03-2008 - 19:13

GAMERPOINTS HELVEDE II - Let´s do the Math.


- Har jeg en chance`?

Det er ikke længe siden, at Gamerpoint Helvede II blev annonceret. Jeg var like woohoo!, og kunne slet ikke få armene ned igen, da jeg første gang så nyheden på XboxLife. Jeg går som bekendt ikke så meget op i GamerPoint, og har derfor en masse fulde spil med 0 point i, samt en hel masse achievements i mine spil, som bare venter på at blive taget. - Samtidigt, så kunne det da godt blive sjovt at prøve at være GamerScoreLuder for en uge, da jeg alligevel ikke har noget bedre at tage mig til. Har desuden læst en del GamerScore konkurrence strategi-Guides over hos 360voice, og har faktisk småglædet mig lidt til denne begivenhed.

Jeg skimmer hurtigt reglerne igennem og falder over denne paragraf;

Alle starter med et nyt Gamertag dvs. fra 0 points

Ja. Præcis.
EJ MAND!

Man skal oprette en ny fake profil for at være med! Som om, at jeg gider whore nonstop i 5 dage, for at spilde arbejdet på en fake profil. Skal der whores, skal det sat´me være på min egen profil.

Konkurrencen skifter også lige pludseligt karakter. Med det nye system bliver alle hyggegamerne udelukket. Vi har jo på ingen måde en chance mod folk som;Hvordan skal man vinde over det`? Jeg har hele tiden følt GamerScore Helvedet som værende et lidt mere Casual Arrangement, som man kan hygge sig med. Det kunne det også havde været, hvis man måtte bruge sin gamle profil. Vi vil selvfølgelig få tæsk af dem, der laver nye tags, men i det mindste så kunne vi beholde de point, vi fik os erhvervet. Så havde vi da fået lidt ud af det, men sådan skulle det ikke være.

Det skal nok blive sjovt - for dem, der stadig gider. Det kan ikke betale sig at bruge 5 dages ferie på at være med, medmindre man vitterligt er sikker på, at man vinder. Nu håber jeg så bare, at fan fav´s som Shreik og Mitzurugi stiller op, så jeg kan heppe på dem :).

Jeg har dog spekuleret lidt i om jeg skulle stille op alligevel, og har derfor kigget på, hvor meget GamerScore, jeg ville kunne nå at få. Bare sådan cirka. Nu, som I sikkert, kan læse, er jeg Mega Gamerpoint Scrub, og vil derfor ikke regne nogle Achievements med, som jeg ikke har på min Shin Senzai profil, for som sagt. Skal jeg gå efter nye Achievements, vil jeg også have Credits for dem.

Anyway, det tillader, at jeg kan få følgende antal point i følgende spil;

...

Okay, kiggede lige min Achievements igennem, og jeg gider ikke sidde og lægge sammen og trække fra nu. Så vi simplificerer lige.

Jeg har 10889 point nu. Jeg har vel solgt en 3. del af mine spil. Det efterlader 7259 point. Og hvis vi så siger, at halvdelen af dem er tidskrævende eller svære, så kan jeg samle mig 3629 point. Træk så 2000 fra, fordi, jeg hverken ejer Avatar eller King Kong, så har jeg 1629 point at compete med, og det er på ingen måde nok. Jeg kunne helt sikkert få flere point, men det kræver for meget arbejde, og det vil jeg på ingen måde, når point bliver spildt på en fake profil - med vinderchancer så få som de er.

Har også overvejet bare, at gå efter Arkade titlen, men igen. Jeg har så mange arcade point, jeg ikke har taget på min Shin Senzai, men igen... no way, at jeg kan konkurrere mod en Legendary Gamer som Bomb Jack dk

Jeg ved jo, at der er mange, der har det ligesom mig. Det kan man jo allerede se i forummet, med indlæg som;

" så enig. Fortsæt på gammel profil. Meget sjovere"

"
Hørt - er også det der afholder mig og konen fra at prøve - vi har ikke en chance for at vinde, men det vil alligevel gøre det mere atraktivt hvis man fortsatte på gamme. - Også lettere at se friends score olign - lidt svært med nyt Gamertag"

"
Helt iorden, synes bar det er træls og lave en ny profil. For og få nogen achievement du ikk kan bruge.."

Min pointe er vist nået frem. Jeg synes, at det er syndt at ødelæggge det på den måde for os hyggegamere, der alligevel ikke ville have en chance for at vinde. Sådan er det vel med hardcore konkurrencer. Ikke ligefrem den bedste måde at styrke communitiet på.

// Senzai - GamerScoreN00b.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her