Da Senzai's blog
19-03-2008 - 19:34

Team Optic Blast


Jeg er lige begyndt at spille HeroClix, og jeg er stadig Mega N00b. Det har dog ikke afholdt mig fra at melde mig til min første HeroClix turnering.

Denne turnering er Tematiseret, og det betyder, at man skal vælge en supergruppe, man vil spille med. Det kan være Avengers, Justice League, Fantastic Four, Batman Family osv.

Jeg har ikke så mange figurer endnu, men til gengæld, har jeg det ganske udmærkede Danger Room starter set, så jeg har valgt at spille X-Men.

Jeg skal så finde mig et Tema inden for mit X-Men Tema. Hvad skal holdet gå ud på, og hvordan vinder det?

En ting er sikkert Cyclops skal være med, og han skal være helten på mit hold.

Jeg har altid været vild med Cyclops i spil. Lige siden jeg første gang stødte på ham i det finurlige X-Men vs. Street Fighter. Jeg bliver aldrig træt af at høre ham sige “OPTIC SWEEP!” eller “MEGA OPTIC BLAST!. Har var også min main guy X-Men Legends et og to. Det var også derfor, at jeg var helt vild, da man kunne downloade Cyclops fra markedspladsen og spille ham i Marvel Ultimate Alliance.

Min Strategi bliver, at jeg skal vinde på OPTIC BLAST!, og des lige! Jeg skal derfor havde nogle mutanter på holdet, som er gode til at skyde og skader når de rammer!  
 Jeg skal også gerne have nogle figurer på holdet, der kan sørge for at holde fjenden på sikker afstand. Derudover, så er det nok også smart med nogle flyvere, så jeg kan transportere Cyclops sikkert omkring.

Det skal faktisk være et rigtigt nederen hold at spille mod. Der skal bare fedtspilles på sikker afstand.

Først er jeg nødt til at få mig et overblik over de få X-Men figurer jeg har, og hvilke af dem, der bidrager med noget til Temaet/Strategi´en.

Formatet bliver

Navn (Hvad de bidrager med i forhold til temaet), Pris

 • Angel (Flying, 12 Speed, Defense +2 mod Ranged Attacks), 50
 • Beast, 60
 • Cyclops (10 Range, Ranged Combat Expert, Defense +2 mod Ranged Attacks), 40
 • Colossus, 60
 • Dazzler ( 2 Ranged Attacks, Running Shot, Defense +2 mod Ranged Attacks, Incapacitate), 48
 • Jean Grey (Telekinese, Mind Control, Incapcitate), 50
 • Magneto ( Flying, Defense +2 mod Ranged Attacks, Telekinese), 89
 • Morph (Flying), 90
 • Quicksilver, 49
 • Rouge (Flying), 38
 • Storm (Flying, Force Blast, Ranged Combat Xpert, Defense +2 mod Ranged Attacks), 40
 • X-23, 35.

Der var jo heldigvis en del, der passede ind. Standard formatet for HeroClix kampe er 300 point, så det er, hvad jeg har et bygge holdet for

Første valg bliver Cyclops. Hans primære opgave bliver at deale damage og være AweSome.

Nr. 2 er Angel. Hans opgave bliver at slæbe rundt på resten af holdet. Blandet andet, hvis modstanderen kommer for tæt på Cyclops, så kan Angel tage fat i ham, og flyve han nogle felter væk, hvorefter Cyclops er rede til at Optic Blaste igen.

3. Pick. Jean Grey. Hun skal holde modstanderne hen med sin Telekinese, Mind Control, Incapacitate medens hun engang imellem selv sender nogle skud af sted.

4. Dazzler. Hun skal bare løbe rundt og skyde folk.

5. Storm skal vi også have med. I starten skal hun bare deale damage med hendes insane 4 i skade med Ranged. Senere, når hun ikke længere selv skader så meget, kan hun hjælpe med at holde modstanderen hen ved blandet andet at Force Blaste. Hun kan også flyve rundt med folk.

228 Point er brugt so far. Det efterlader 72 point at købe for. Out of Nowhere hiver jeg Doctor Strange , 71 point, op ad hatten, Nej, han er ikke X-Men, men heldigvis tillader regelsættet af der på ens hold gerne må være guest stars, der maks udgør en 3. del af ens point.


- Yeah. Doc Strange er Nice.

Strange er rigtig fed med hans Probability-Kontrol, der tillader rerolls, samt en Range på 10 med en damage på 4 med Ranged Combat Expert. Oh Shit! Ja det tror jeg vist nok!

Jeg aner ikke om det her holder, da jeg er ret ny i game´et, men nu må vi se. Sjovt er det i hvert fald.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her