Da Senzai's blog
18-03-2008 - 18:30

Abel ser mig noget plat ud.

- På den fede måde selvfølgelig!

Indtil videre er Abel den character, jeg ser mest frem til i Street Fighter 4. Gutterne fra Capcoms Digital Blog har postet en video, der viser Abels specials moves, og han ser fed ud.

En rigtig lækker detalje er, at Abels "Punch, Punch/Kick, Throw"- String udføres ved at trykke qcf+P, f+P/K, f+P istedet for ligesom i de gamle spil, hvor kommandoen for den slags strings (f. eks. Karin, Fei Long) var qcf+P, qcf+P, qcf+P,
Den nye kommando gør stringen så meget lettere at udføre på 360-pad´et som jo er utroligt ringe til 2D fighters. Man skulle næstent tro, at Capcom havde taget hensyn til os!Jeg kan iøvrigt kun anbefale Capcoms Blog, de skriver en masse gode og dybdegående artikler. Især deres SSFIITHDR sektion er fantastisk. Dave Sirlin kører en serie, hvor han beskriver alle balance ændringerne ved samtlige figurer i det kommende SSFIITHDR, og ikke nok med det, så forklarer han tankerne bag ændringerne, istedet for bare at smide et halvhjertet fire-liniers fact sheet op. Det de leverer er virkeligt kræs for fans.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her