Da Senzai's blog
30-06-2007 - 11:18

FlatOut - Jeg har prøvet det!


Ultimate Carnage - eller hvad siger Tha Sensei`? xD!

Som altid er jeg hurtig til at dømme (måske lidt for hurtig), hvad jeg synes om spil - eller ihvertfald bare de ting jeg ikke synes om spillet!

Jeg fik FlatOut igår, og har derfor ikke smidt så mange timer i det endnu. GamePlayet-mæssigt er spillet ret fedt, men aligevel, har jeg allerede fundet nogle ting, der irriterer mig gevaldigt, og nok vil forkorte levetiden en del for mig.

For det første er Chrashes´ne ikke lige så fede som i Full Auto, men det er også unfair at sammenligne det med et spil i den klasse.

Det der går mig på er, at når man chrasher i FlatOut, og så trykker på "reset" knappen, for at komme ind på banen igen, så forsvinder ens bil bare, og man respawner på vejen. Det ville være så meget, federen, hvis de gjorde som i Full Auto, at når man trykker på reset, så bliver ens lig/bil i spil i nogle ekstra sekunder, så bilen får lov til at chrashe færdig. Det giver en meget bedre stemning og effekt for alle de andre kørere og ser så meget federe ud, og resulterer i nogle bedre chrashes. Det er så fedt i Full Auto, når man skal til at drifte igennem et sving, og så ligepludseligt kommer der et bilvrag flyvende ud lige foran dig, og smadrer ind i muren.

Det er åndsvagt, at de ikke har gjort det sådan, især når Chrashes er FlatOuts salgsargument. Når folk spiller for at vinde, er der jo ikke nogen, der gider Chrashe færdig, når det går meget hurtigere bare at trykke på reset og komme ind i spillet igen - Nu, hvor straffen for at resette ikke er større end den er. Det er bare så ærgeligt at bilen ikke fortsætter med at Chrashe. Det var jo en af tingene, der gjorde Full Auto så sjovt.

Noget andet, der også ærger mig, er at der er så stor forskel på, hvor gode de forskellige biler er. Det gør, at når man spiller online, så vælger alle de samme biler. Synd, når der er så mange fede biler. Det er måske en lille ting, men det betyder meget for mig.

Istedet burde de lave en bedre opdeling af bil-klasserne, når man spiller online. Altså, sådan, at istedet for at vælge Derby, Race eller Street Klassen. Så kunne man gøre sådan, at man tog de 3 dårligste biler fra hver klasse og satte op imod hinanden. Eller på anden måde opdelte bilerne efter performance.

Jo og så er det også lidt plat, at man heller ikke får Nitro af at drifte. Ved godt, at det er lidt Flue-Knepperi, men det er jo bare fordi, at jeg er lidt af en Power-Slide-Whore.

Nå, det var mit førstehåndsindtryk. Gameplay-mæssigt er spillet ok, men de ting, jeg nævner irriterer mig rigtigt, rigtigt meget. Det er måske også lidt fejt, at sammenligne spillet med Full Auto, men det er svært at lade være, nu når Full Auto er det bedste bil-spil til boksen.


// Robinson-Senzai.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her