Da Senzai's blog
24-06-2007 - 21:27

Forza 2 - Jeg har det!


Jeg har haft Forza 2 i nogle uger nu, og jeg kan sgu ikke blive enig med mig selv om, hvad jeg synes om det.

Har altid været vild med Gran Tourismo, og Forza to er bare et GT ripoff med online play. Så selvfølgelig skulle jeg havde det, men nu når jeg har fået det ved jeg ikke rigtigt. Det er bare som om, at jeg ikke har tålmodigheden til det den slags længere. Det kører supergodt for mig de første 3 omgange, men er løbet længere end det, så mister jeg koncentrationen og kører af banen konstant, og bliver alt for irriteret over det.

Tilgengæld, så synes, jeg at det er alt for skægt at side og købe og sælge biler på Action-huset. Jeg har også selv et par design´s liggende, som jeg gerne vil føre ud i livet, men har bare ingen tilmodighed til det, med den måde som Paint editoren fungerer på.

Synes, det er åndsvagt, at der ikke er en Pensel Funktion med a la Paint i Windows. Man sagtens lave noget ekstremt flot, det tager bare røv lang tid på den måde det fungerer på.

Vil man have en Sort streg, der er tynd og buer lidt, kan man ikke bare tegne det ind. Næeh nej. Man skal ind, vælge en firkant, Ændrer størrelsen på den, "Screwe" den, "Spinne" den, og Move den. Kunne man bare Zoome ind og tegne en streg ville det være meget lettere. Især, hvis man kunne zoome ind og lave detaljer pixel for pixel. Jeg har slet ikke tålmodighed til at lave noget flot sådan som det fungerer. Jeg forsøgte mig dog alligevel, at kaste mig ud i en Wolverine, og grundet min Tålmodighed blev dette resultatet;

Efter, at have brugt en time på det og resten af bilen, så blev jeg ekstremt negativ. Især, når man ser, hvordan andre laver deres biler. Her er to af mine Favoriter.Synes de er alt for fede.Eheh, Vi diskuterer også Forza på et andet board, jeg færdes meget på, og synes, at det var sjovt den måde, jeg blev hængt ud på, og den måde jeg blev forsvaret på;Pstudio;
Man sidder jo næsten og bliver helt misundelig på jeres spil. Det ser ud til at være sjovt at rode rundt med editoren.

Mr. Aerial Rave (mig) ( Jeg var åbenbart i dårligt humør);
Det er ikke en skid sjovt!
Det tager tid og bliver voldgrimt!
Har droppet Forza. Alle dem jeg spiller imod, har alligevel hurtigere biler end jeg
.

Geo Busk;

Nej lad være, du er den eneste som er dårligere end mig:P

Lad mig lige gøre opmærksom på at Mr arieal rave rent faktisk formåede at køre galt på en oval nascar bane, selvom der ikke var andre biler i nærheden. Hvordan han bar sig ad finder jeg aldrig ud af, eftersom han i forvejen var en halv banelængde bag os andre:P Og jeg gentager lige for en sikkerhedsskyld. Banen var oval.


Qoztax;
Det er den type bane hvor man skal holde til venstre ikke?

Pstudio;

Det er jo klart hvorfor han køre galt. På en oval bane skal man jo bare holde speeder-knappen nede samt højre eller venstre tast. Der er jo tydeligvis ikke nok action på sådan en bane, når det er en spiller som Mr. Aerial Rave der skal spille. Da Senzai er jo vant til at trykke på +5 knapper i sekundet når han spiller kampspil, og det virker derfor unaturligt kun at skulle holde to knapper nede i et helt løb.
Mit gæt er at Da Senzai et øjeblik troede at han spillede Street Fighter og prøvede at lave en Sho-et-eller-andet, hvilket naturligvis resulterede i et solouheld.:0P


// Senzai
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her