Da Senzai's blog
27-06-2007 - 20:08

Det Essentielle.


Så er det snart ved at være tid til sommerferie for mig, og i den forbindelse skal familien en uges tid op i min mosters sommerhus. Det vil sige en uge uden internet eller andre kanaler end DR1 og TV2.
Min lillebror og jeg er blevet forbudt, at tage min Xbox med, og det har jeg det også helt fint med, da der alligevel ikke er nogle spil til den iøjeblikket som siger mig noget.

Jeg har derfor været ude i dag for at købe mig noget læsestof, da jeg bare elsker en god historie. Mit problem er bare, at Amerikanske tegneserier er åndsvagt dyre at købe herhjemme. Et blad på ca. 100 sider koster 150 kr, altså tre gange som de danske blade af samme størrelse. Jeg nager ingen tvilv om at historierne er gode, men 150 dask er bare meget at give for en halvtimes underholdning.

Det er også en af grundende til, at jeg er begyndt at få øjnene op for Marvels "Essentials" serie.

Bøgerne i Essential-serien er alle moppedrenge på 500-550 sider, der genoptrykker og samler gamle Marvel tegneseriehæfter i en bog til den nette pris af 150-170 kroner. Det betyder så også at bøgerne er i sort-hvis for at holde prisen nede.

Det gør dog intet, da man ikke lægger mærke til det, når man sidder og fordyber sig i historien. Langt de fleste af disse Essentials genoptrykker Serierne fra starten af, og indeholder derfor historier fra 60-70´erne. Jeg er en af dem, der mener, at superhelte ikke var bedre i "De gode gamle dage". Jeg synes at ældre tegneserier ofte har en tendens til bare blive sådan nogle "Her og jeg, og der er skurken der skal have bank" - Historier. Lidt ligesom Arnold-film, og det bliver for kedeligt i længden. Jeg kan meget bedre lide den stil, der blev kørt på igennem halvfemserne, hvor man komme mere personligt ind på karakterne. Halvfemserne er jo også Era´en, der huserede den infamøse "Klon-Saga", og en af mine andre personlige favoriter; "Splatter Maler Byen Rød".

Jeg stenede så lidt på nettet, og så, at Marvel også er igang med at Genudgive Wolverine. Wolvie er jo Cool, og jeg har læst mange gode Historier med ham igennem tiderne, og ikke nok med det, så løb Wolverine-Serien fra 1988 helt frem til nu. Lige min tidsalder, så det endte med, at jeg tog ind til Fantask og købte Essential Wolverine Vol. 1, der indeholder de 23 første numre af Wolverine.

- Det er den her!Medens jeg var i Fantask fik jeg også lige købt Essential Howard the Duck. Jeg aner ikke om det godt, men det finder jeg ud af. Det skulle være ganske udmærket, og kunne være sjovt med et afbræk fra alle de "Serious Business" comics, jeg går og læser.Howard, the Duck, Bitchez!Som altid, når jeg er sådanne steder, så kan jeg ikke lade være med at bruge penge, så det endte også med, at jeg fik købt mig noget The Punisher. Jeg har faktisk ikke læst så meget med ham, men historien "Velkommen Tilbage, Frank" - fra de gode Mega Marvel dage - var alligevel noget, der rørte mig, og står klart som noget af det bedste jeg har læst.

Jeg synes især scenen, hvor Punisher er oppe på et tag for at snipe Skurken er fed. Daredevil kommer selvfølgelig for at stoppe Frank og fortælle ham, at hans metoder er forkerte og at Retfærdigheden nok skal sejre til sidst, og alt muligt andet Moralsk Ævl.

Men hvad gør Frank ved det? Han tæver selvfølgelig Daredevil synder og sammen, og binder ham fast til et eller andet, hvorefter han så giver Daredevil en pistol i hånden, og fortæller ham, at der kun er et skud i.

Daredevil skal så træffe beslutningen om han vil tage Franks Liv for at redde et andet menneskes. Man kan se, hvordan tanken om at slå nogen ihjel Torturerer Daredevil. Det ender så med at Daredevil Trykker på Aftrækkeren og et tomt "klik" høres. Det viser sig så, at Frank ikke havde kommet nogen patroner i Pistolen. xD// SenzaiEdit: Rettet nogle stavefejl og sådan lidt.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her