Da Senzai's blog
17-03-2007 - 09:21

Min DræberMech.


- Chromehounds :D!


Fik da lige lyst til at poste mit Build i Chromehounds :PMin Hound - Soldier - Short-Medium Range.

Legs: Inverted Chasis
Cockpit: Det mindste Sal Kar CockPit jeg har.
Generator: Den mindste Generator, der lige nøjagtigt giver den energi, jeg skal bruge. Dog er det vigtigt, at den mindst har 3 "connects"-steder på den. (kan ikke komme på et bedre ord ^^; )
Spacer: Ja forhelvede! 2 eller 3 styks.
Assists Part: Thermal Vision er et must have. Fungerer perfekt i natbaner og hvis folk *host*Glenn og ligesindede*host* finder på at bruge smoke. Missile Counter kan også redde ens røv en gang imellem, men sætter den kun på, hvis der er plads. Evt Nightvision hvis Thermal vision svigter :0P
Armor: Ja Da! Minimum 3 styks. En på hver side af Cockpitet, og en på spaceren foran cockpitet.
Våben: 4 Machine Guns og enten: 2 Canon´s eller 4 Rifles.
Decals: Dannebrog og Squad Logo.

Hvordan skidtet sættes sammen:

Jeg tager min Generator og sætter fast oven på benene, således at "connect" dimsen vender fremad. Cockpitet placeres oven på generatoren. Jeg tager nu "skrå" spacer og sætter fast til generatoren, således, at spaceren vender opad. Her er det vigtigt, at man har taget et meget lille cockpit, så Spaceren ikke støder sammen med cockpitet. Jeg tager nu en spacer mere og sætter den på spaceren, der går ud fra generatoren. Den Rektanglede med en masse "connects" på. På Denne sætter jeg så et Skjold på, således at dette dækker for hele cockpitet. Neden under skjoldet, på spaceren, sætter jeg 4 Machine Guns, så tæt på hinanden som muligt så, jeg får en "Fokuseret ildkraft". Det nederen (på den fede måde) ved det er, at så længe, jeg sigter (samtidigt med at jeg skyder self.) på modstanderen, så vil mit skjold vende i den rigtige retning/Vinkel mod modstanderens mech, så den hele tiden vil Dække for Cockpitet.

Rifflerne / Kanoner er bare for at have noget Long Range Fire, da Machine Guns ikke er så effektive på afstand. Jeg vil måske mest foretrække Canoner, da de har splash damage, hvilket er godt, hvis modstanderen har meget armor på, og mine maskin-geværer derfor er god grund svigter lidt. Disse våben sættes bare ved siden af cockpittet med armor henover.

Med hensyn til assist-delene, så sætter jeg altid Thermal Vision bag på Cockpitet for at beskytte ryggen, og det kan godt betale sig, da det har reddet mig mange gange fra Piles, snipers og andet shit.

Håber det giver mening. Kan godt være at den er lidt svær at visualisere uden billede til, men har desværre ikke noget DigiCam. Eheh, men de fleste af jer, burde også have set min Mech online :D

Taktik:


Generelt så bruger jeg Riffler/Kanoner til at skyde på folk, medens jeg prøver at komme så tæt på dem som muligt. Når jeg endelig er i close range, hvor denne mech excellererer, så er det bare helt op i snotten på dem med mit skjold (helst med Dannebrog eller Squad Logo på) , medens jeg fokuserer alle fire Machine Guns på deres Cockpit. Jeg Plejer også at "strafe" rundt om modstanderen for at undgå at blive ramt.

Mech´ens største styrke er helt klart mod folk, der gør brug af Maskine Gevære, ShotGuns, riffler og andre kenetiske våben. For mod dem kan du bare le høj,t medens du næsten usårligt går hen imod dem med skjoldet foran dit cockpit. Desværre er mechen, grundet det relativt svage cockpit, dårligt stillet mod folk, der bruger eksplosive våben med høj splashdamage. Især hvis folk istedet for skyde på skjoldet rette sine eksplosive raketter mod de våben, der sidder på siden af dit cockpit. Gør de det tager cockpittet også meget skade grundet splash damagen.

Mod Scouts, hovere og mechs med Hjul, der bruger Piles eller de der 6-pack raketter. Så skift for guds skyld over til Machine Guns og gå efter deres Hover eller Hjul. Det er meget nemmere at ramme de hurtige mechs der, end på ders små cockpit, og får du smadret deres "ben" kan de som regel ikke gøre noget, hvorefter du så er fri til at smadre Pitet


Konklusion:

Vel, for at summe op, så tæver mech´en alle de hunde, der "relies" on deres Kinetiske våben, såsom Machine Guns, ShotGuns og Riffler. Bliver min mech først ramt af tunge våben med høj splash Damage er den færdig.

Eheh, det vil sige, at min Mech er ubruglig, da alle nu om dage kun bruger Double Doubles hounde, men jeg synes nu, at den er meget sjov, at spille med :D

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her