Da Senzai's blog
03-02-2007 - 23:32

XBLFriends - Værktøj


XBLFriends er et program i samme dur, som MSN Messenger, bortset fra at XBLFriends istedet holder styr på dine Xbox Live Venner!

Programmet gør dig istand til at holde øje med, hvem af dinne venner, der er online og hvad de spiller. Ydermere kan det også bruges til at sende og læse beskeder til og fra dine venner, og du kan sågar også tilføje eller fjerne folk fra vennelisten!

Det er et skægt lille program, men jeg synes, at der mangler, at man kan se folks "Status" inde i spilne. F.eks om folk bare er i menuen, om de er Joinable, eller om de blot sidder og tåger på Dashboardet eller ved at se en film. Alle ting der er ret relevante at vide, hvis man vil spille med en person. Hvis udviklerne får tilføjet det, kan jeg godt se, at det er et program, jeg bare er nødt til at have kørende ved siden af Messenger, men indtil videre må jeg nøjes med Xbox.com eller Xbox "Fanebladet" inde i Messenger :)

EDIT: ARGH!! Jeg har liget fundet ud af, at man godt kan det ovennævnte, man skal bare holde Musen henover folks GamerTags :0P Så kan programmet godt bruges til noget alligevel :D

Der er også en anden lille ting, jeg undrer mig over. Det er hvorfor spillene/grupperne ikke bliver vist i Alfabetisk Rækkefølge?


Du kan selv hente og tjekke XBLFriends ud her;
http://www.xblfriends.com/index.php?lang=en

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her