Da Senzai's blog
05-02-2007 - 18:13

Dead og Alive 4 - Farvel og TakARGH!, så skete det jeg længe har frygtet. De to flænger jeg længe har haft på min DoA skive er blevet for store og boksen kan ikke længere læse disc´en. Dead or Alive 4 har uden tvivl for mig været det fedeste spil til Xbox 360 og er det stadig. Har spillet det næsten hverdag, siden jeg fik min Xbox 360 for snart et år siden.

Det er et fantastisk spil, og i mine øjne, det bedste og mest velafbalancerede 3D fighting game på markedet lige nu (Har ikke prøvet Virtua Figther 5 endnu ;).

Jeg har efterhånden spillet Dead or Alive 4, så meget, at jeg man spille med alle characters (på nær; Tengu, Genfu, Lisa, Ayane og Helena), og jeg nyder, at spille med de fleste. Der er dog alligevel nogle, der er lidt federe end de andre;1. Bass:

Man kan bare ikke komme uden om ham. Uden tvivl en af de sejeste chars i spillet. Han er kæmpestor, slår ekstremt hårdt, har nogle rigtige fede kast, ækle guardchrushes, og jeg har endnu ikke set hans Dropkick ramme ved siden af.

Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • P+K --> d/f+K,P --> f+K+G, --> b,b/d,d,d/f,f+P+G

Stun, stun, Launcher, Air-Throw :D

 • b/d+P --> f,b+P+G

Setup; Du får modstanderen til at tro, at du vil lave midpunch efter det første slag, men istedet laver du så kastet, der giver 25% mere i skade end normalt, da modstanderen nok vil forsøge at counter dig. Tak til Glenn for at vise mig den :0P

 • K+G

Dropkicket! :D2. Eliot:

Jeg ved ikke, hvad det er med Eliot. Kan bare vildt godt lide at spille med ham, og jeg synes hans rytme passer rigtigt godt til mig. Eheh, og Jo, så er der jo alle hans launchers og lame-ass-Juggles.

Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • u+P --> d/f+K,P --> d/f,d/f+P --> u+P --> b+P,P,P,P,P

Stun, Stun, Launcher, Juggle

 • d,d/f,f+P+G --> u/f+K, P,P,K

Kast til Gratis Juggle

 • K, d+P
Spark til lowpunch. Vildt plat finte, men er meget skæg.3. Ein:

Ein, han er jo bare cool. Han er indbegrebet af Basic-Fighting-Skills, når det er bedst. Hans Karate er utrolig stilren og hans tekniker er lige på og hårde. Ein forsøger ikke at lege ninja eller lave fancy moves, man ikke kan se, hvad skal forestille. Næeh nej, du! Ein ved at en Knytnæve eller fod direkte i ansigtet aldrig har været noget at kimse af.

Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • d/f,d/f+K --> P,P,f+P,K

Launcher til juggle

 • b+K+G --> b/d+K,f+P,K

Launcher til juggle

 • d/f,d/f+P+G

Vildt fedt kast :D4. Jann Lee

Jann Lee er manden, man skal spille med, når man er "On Fire", for så er han bare unstoppable. Han er en af de characters der bare er rigtigt gode, når man er blevet et med dem. Han er hurtig, har gode mixups, nemme og solide juggles, giver fornuftig skade og så har han det infamøse Dragon Kick.

Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • b+G, --> P,K, --> f+P+K

Mid-Punch Counter til Launcher til Juggle. Den er bare så monsterfed! Stor tak til Enyeez for at vise mig den!

 • u+K+G
Det et mit absolutte yndlingsmove mod Wake-ups. Det er så vildt dårligt, og dog så fedt samtidigt. Man skal bare huske at skrige JUST FRA-A-A-A-AME! ind i headsættet, hver gang man laver det den - Insider humor :)

 • d,d/f,f+K
Dragon Kick! Spam det så meget du kan :D5. Leon

Leon er bare alt for nice. Han er mister "Ground and Pound". Han tæver bare løs. Det er så absolut intet bullshit med ham. Man føler virkeligt, at man deler tæsk ud, når man spiller med ham. Det skal opleves.


Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • u/f+K --> P,P,K --> d+P+G

Launcher --> Juggle --> Løb hen til ham og lav Groundthrow på modstanderen, hvis han ruller væk samtidigt med at han rammer jorden, da Jeg ikke kan huske om Groundthrowet er gratis.

 • f+P+G
Leons fedeste Catchtrow. Han tager modstanderen skubber ham ind i væggen og mounter ham, når han ligger ned :D

 • f+P+K
Leon Smækker modstanderen en i hovedet med flad hånd, så modstanderen flyver hen ad gulvet. Meget fed, men ikke specielt god :DNote; De Moves, Setups og Juggles, jeg nævner er ikke mine bedste, men dem jeg bedst kan lide :DTop 5 Hates;

De skal jo også med

Tengu; Synes han er dybt latterlig. Gider ikke spille med ham eller imod ham.

Kasumi; Fordi, hun er sådan en Cheap kælling. Du vil blive overrasket over mange kampe, du kan vinde med hende bare ved at spamme hendes Strings, så længe at du mixer High and Lows, samt smider hendes Counter-Hit forward+k,p,p,p,p,p ind en gang imellem.

Genfu; Han er så klam. Mere er der ikke i det. Du bliver stunnet af næsten alle hans moves, så næsten hver gang du bliver ramt af et eller andet fra ham, så er du nødt til at counter dig ud af skidtet, hvilket gør defence mod Genfu til den rene Gættekonkurrencer. Personligt har jeg meget svært ved at læse ham, når jeg spiller mod ham.

Hayate: Er bare træt af ham! Han er ninja, pissegod og alle vælger ham. Folk, der har hayate som deres main har også en grim Tendens til at disconnecte lige før de taber.

Helena: En af de der characters, der bare ikke er mig. Jeg taber når jeg er hende, og jeg taber når jeg spiller mod hende.
Jeg vil også gerne sende nogle Shoutouts afsted til mine DoA Buddies.


Shoutouts (random order);

Badboy, Ghostbadboy, Mr Badboy, Ghostreptile eller hvad du kalder dig i dag;

Dy er alt for fed at spille med, og har været min Tag-Team-Buddy ligesiden jeg startede med at spille DoA. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange vi har tævet sønder og sammen. Vi har spillet så mange kampe, at det efterhånden er ligefør, at vi er i Symbiose med hinanden online, og det er så fedt, når man bare ved, hvad den anden vil lave, hvornår, og man kan stole på, at han gør det. Det er også fedt, at du også har den samme " Det er satme ikke for sjovt det her"- mentalitet, som jeg, når vi tagger op og skal dele øretæver ud. Det er så godt, når folk siger "Good Match" og vi så bare i kor kommer; "Gu var det ej!" :)

Det er bare en skam, at du er blevet så hooked på GoW nu.

Manga Lover:

Alt for fed og sympatisk fyr. Er superflink, har god sportsånd og man kan bare tale med ham om alt, og er altid frisk på at game et eller andet.

Glitter DarR:

Endnu en fed person. Er alt for sjovt at spille med og er altid i fantastisk humør.

Glennfinito:

Endnu en cool person, der også er alt for skægt at spille med. Det er bare guld værd, når vi begge sidder synkront og råber JUST FRAAAAAME, DRAGON KICK! DROP KIIIICK ind i headsættet. Alt for skægt

Cyberbot:

Atter en gang en fed person, som jeg også har tagget en del op med. Vi har godt nok ikke vundet så meget, men sjovt har det været!

Santaboy:

Der er ikke så meget pjat der. Han er også for sjov at spille med, og bliver ved på trods af de klø han får! :D

Neonxaos:

Ved ikke, hvad jeg skal sige. Han er også bare cool :0P


Flere shouts;
CHUZZ, Skumslukker, Triforce, Lintrup, Okaido Sama, SoberMonkay, Enyeez. Håber ikke, at jeg har glemt nogen :)Andre Mentions;

Leifang12: What the Fuck? Hvad sker der for dig, knægt? Ud af alle de Kampe jeg har spillet imod dig, har jeg kun vundet en eneste fucking kamp. En?!. Har dig jo på vennelisten, så jeg ved at du bare aldrig online, og tjekker man din profil kan man se, at du kun en sjælden gang spiller det? Anyway, handsdown, Leifang12 er uden tvivl den allerbedste danske DoA 4 spiller, og klart en af verdens allerbedste Leifang-spillere. Man kan ligeså godt smide Kontrolleren fra sig, når man møder ham.

Diss´es;

Alle dem, der har disconnectet på mig; Det der disconnect lort kommer I ingen vejne med. Vil I være SS´er, så sæt jer dog ind i, hvordan spillet fungerer, og del så tæv ud! Håber I selv ved, hvor til grin I er.


Til sidst vil jeg også sige tak til alle, der har tæsket mig, og alle som jeg har tæsket :)

Det næste stykke tid kommer, der en del nye spil jeg skal have ( OMG; Tjek NBA Street demoen ud!), så jeg får nok ikke købt et nyt DoA inden for nærmeste fremtid.
Løber vi ikke ind i Hinanden i et andet spil, så ses vi igen, når Dead or Alive 5 udkommer.

Senzai.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her