Morten Skou's blog
22-08-2013 - 22:34

LEGO Sydney Opera House

Som I nok efterhånden har set hvis I følger med i min blog, så er jeg blevet lidt bidt af at samle LEGO på det sidste og har derfor investeret i en række større LEGO-sæt. Det næste sæt som jeg havde planlagt at købe, var det rimelig store LEGO Sydney Opera House (20234) som udkommer den 1. september i år.

Der skete dog pludselig det, at jeg fik en mail ind fra LEGO Store, om at jeg som VIP-medlem kunne købe sættet allerede nu, og jeg susede derfor til københavn sidste lørdag for at få fingrene i det. Efterfølgende har jeg selvfølgelig fået samlet det - og selv om jeg egentlig havde droppet ideen om at lave såkaldte "time lapses" af mine LEGO-sæt, så tænkte jeg at det kunne være meget sjovt at gøre af Sydney Operaen fordi det er så kæmpe stort.

Det tog mig omkring 10-12 timer at samle sættet - jeg gjorde det over ca. 4 dage. I forhold til de andre sæt jeg har samlet, så har dette sæt uden tvivl været det sjoveste at samle og nok også det flotteste når det først var samlet.

Herunder kan I se min time lapse af samlingen - som i øvrigt er den første time lapse af Sydney Opera House-sættet i verden. Kvaliteten er desværre ikke helt som jeg havde håbet, men det kan gå an for et første forsøg synes jeg.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her