Morten Skou's blog
14-08-2013 - 18:44

Mere LEGO!

Siden mit sidste blogindlæg om at jeg havde bygget VW Camper Van, så er min LEGO samling vokset en hel del. For det første så havde Bilka 35% rabat på alt LEGO i deres sortiment, så der fik jeg købt 4 forskellige LEGO Technic sæt - efter at have samlet det første så fandt jeg dog ud af, at Technic ikke rigtigt er noget for mig og jeg solgte derfor to af sættene. Jeg har dog beholdt en Technic Helikopter (mere om den senere) og Technic Grand Prix raceren. I min verden var de dog dødkedelige at samle.

Til gengæld så er jeg virkelig faldet for de såkaldte "Modulars". Modulars er bygninger af lidt ældre karakter og sættene er relativt store - typisk er der imellem 2000 og 2200 LEGOklodser i dem. Jeg startede ud med at købe Palace Cinema - en biograf som jeg synes var ret flot. Det er faktisk ret vildt så mange detajler der altid er i de store LEGO-sæt.

LEGO Palace Cinema (10232):
LEGO Palace CinemaGanske kort tid efter blev jeg nødt til at købe endnu et Modular-sæt. Det sjove ved dem er, at man kan sætte dem sammen så de til sidst kan udgøre et større og større gadebillede. Det næste køb blev LEGO Fire Brigade - den blev mit næste valg, da jeg tror at den er lige ved at udgå. Problematikken med disse LEGO-sæt er nemlig at de udgår og så stiger de helt sindsygt i pris fordi man må ud og købe dem på eBay osv. Ofte koster de mellem 4500 og op til 8000.

LEGO Fire Brigade (10197):
LEGO Fire Brigade

Da brandstationen var samlet, så bestod min lille LEGO-by altså af to af disse modulars og jeg var egentlig mere og mere besluttet på, at jeg ville prøve at få hele samlingen som pt. udgår 8 forskellige Modular-sæt, hvoraf 3 af dem er udgået og derfor lidt svære at få fingrene i.

I går så jeg så at Coolshop havde fået Grand Emporium (shopping center) og Pet Shop på lager - til priser som var langt under hvad de ellers kostede. Derfor slog jeg til og købte faktisk begge af disse - de er lige kommet i dag, og jeg glæder mig til at samle dem.

Nu mangler jeg altså kun 4 sæt for at have hele samlingen, det ene af de fire, som er rådhuset, kan stadigvæk købes til normalpris i butikkerne, men de 3 andre skal man være lidt heldige med. Jeg har faktisk budt på to af de tre udgåede sæt på en auktion - hvis jeg vinder den, så er Café Corner og Market Street også i hus til en nogenlunde fornuftig pris.

Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg pludselig - ud af det blå - er begyndt at synes at det er super hyggeligt og afslappende at samle LEGO. Måske er det fordi jeg bare har lyst til at samle på et eller andet, for jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre med tingene når de først er samlede :-) Det vigtigste for mig er dog, at jeg kan bruge det til at stresse af med, og det virker helt perfekt.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her