Morten Skou's blog
10-05-2013 - 23:56

Koncenteret luft på dåse

Der er efterhånden et hav af udstyr til gamere, meget af det synes jeg selv virker rimelig overflødigt - jeg nævner i flæng: "sved-tape" til controlleren, gule gamerbriller, specielle gamer handsker, dimser der gør de analog-sticks højere, controllere der garanterer "no slow turns" og controllere med specielle modifikationer der skulle gøre dem der bruger dem bedre til de spil de spiller.

Men den anden dag faldt jeg tilfældigt over noget, der med garanti bliver det næste hit indenfor gaming: luft på dåse med en høj ilt procent. Den normale luft som vi til dagligt indånder, indeholder op til 21% ilt, men køber man en omgang ilt på dåse, så kan man faktisk få hele 89% ilt, hvilket må være 68% bedre, right? 

Du har muligvis set elite sportsmænd gøre brug af iltmasker efter at de eksempelvis i NFL har ydet en stor indsats på banen og skal komme til hægterne igen hurtigt. Hvorfor skulle pro-gamere, der i forvejen har investreret i alle de førnævnte ekstra ting, ikke gå all in og forsøge at øge deres reaktionsevne samt evnen til at koncentrere sig i længere tid af gangen, ved at indånde bedre luft? 

Ok, dette blogindlæg skal muligvis tages med et gran salt, men luft på dåse med en ilt-procent på 89 er altså rigtigt nok. Producenten lover at det hjælper imod jetlag, nedstemthed, hovedpine, tømmermænd, giver flottere hår og en pænere hud. Om det virker har jeg svært ved at vurdere, men jeg kunne selvsagt ikke dy mig for at købe en dåse, som jeg altså fik ind af døren i dag.

Ilt på dåse - luft på dåse med høj iltprocent

Det kommer i 4 forskellige varianter, men der var kun den med "Tropical Breeze" på lager da jeg bestilte, så det blev altså den. Den lugter lidt af Pina Colada, så det er jo fint nok. Egentlig virker den lidt sjov, for da jeg hev dåsen op af kassen fra Coolstuff.dk, så virkede dåsen fuldstændig tom - men OK, luft vejer jo ingenting, så det er måske alligevel ikke så underligt :-)

Jeg har prøvet at indånde det et par gange, man får det ud af dåsen på samme måde som man gør med eksempelvis en deodorant. Det lugter som sagt ganske sjovt, men jeg synes ikke rigtigt at jeg mærkede nogen egentlig effekt på daværende tidspunkt. Jeg har dog tænkt mig at prøve det af igen, når jeg på et tidspunkt bliver forpustet for at se om man hurtigere får vejret igen.

Ilt på dåse / BixOX kan købes hos Coolstuff.dk for 65 kroner pr. dåse, men hey - hvis de gør mig til en bedre gamer, så skal jeg lige have bestilt et par kasser af dem der med det samme!

Hvis du besøger CoolStuff via dette link, så støtter du samtid Xboxlife med en procentdel af salget.

Hvilken Gadget hos CoolStuff synes du er sjovest? Skriv en kommentar!Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her