Morten Skou's blog
16-05-2013 - 21:22

10 spil jeg gerne så på Xbox 720

Nu er der ifølge vores counter i toppen af Xboxlife.dk, kun 4 dage og 21 timer til at Microsoft løfter sløret for den kommende Xbox-konsol. Ligesom så mange andre, så glæder jeg mig naturligvis til at se hvad den nye Xbox er for en størrelse.

Der har været mange gætterier omkring navnene, jeg hælder selv mest til at den bare kommer til at hedde Xbox eller Xbox Fusion - Xbox Infinity, tjah den er vel plausibel nok, og lyder egentlig bedre end Xbox Fusion, men det virker lidt oplagt i forhold til at Disney også har et spil på vej der hedder Disney Infinity.

Anyways, så skulle dette blogindlæg jo handle om hvilke 10 spil som jeg rigtig godt kunne tænke mig at se på den kommende Xbox-konsol, so here goes:

10. : Forza Motorsport 5
Jeg er fuldstændig overbevist om, at vi kommer til at se endnu en efterfølger til en af de mest populære bilserier på både Xbox og Xbox 360. Med de nye kræfter som den kommende Xbox jo nok har, så kan Turn 10 uden tvivl lave et virkelig flot spil, der endnu en gang nok vil hæve niveauet for realismen i bilspil.

9.  Red Dead Redemption 2
Jeg tror egentlig at dette spil for mig er et af de bedste spil der udkom til Xbox 360 og derfor håber jeg på at Rockstar forbarmer sig og laver en efterfølger.  

8. Project Gotham Racing 5
Endnu et rigtig fedt bilspil som jeg har brugt mange timer sammen med på Xbox 360, det kunne være super fed hvis denne arcaderæser også dukkede op på den næste Xbox.

7. Guitar Hero / Rock Band
Selv om musikgenren til sidst var så udmalket at den mere eller mindre gik død i sin egen success, så kunne jeg egentlig godt tænke mig at der også udkom en af disse titler til den næste Xbox. Der skulle selvfølgelig, igen, være nogle nye features (forhåbentlig ikke Kinect) som udnytter de nye kræfter som Xboxen har. 

6. Condemned 3
Det første Condemned husker jeg stadigvæk som et virkelig fedt spil, hvor uhyggen var lavet så perfekt at jeg faktisk aldrig rigtig fik taget mig sammen til at gå i gang med Condemned 2. Jeg var ganske enkelt ved at pølle i bukserne flere gange.

5. Scene It
Jeg synes at der mangler Quiz-spil til Xbox. Scene It spillene var rigtig underholdende, og jeg har ved flere gange spillet det sammen med vennerne når de var på besøg. Desværre er der ikke rigtigt sket noget på den front i et stykke tid - men man har vel lov til at håbe.

4. Crackdown 3
Crackdown står for mig også som et af de bedste og sjoveste spil jeg har spillet på Xbox. Jeg håber virkelig at det får lov til at komme igen til den nye Xbox.

3. LEGO-spil
LEGO spillene, hvad enten det er LEGO Batman, LEGO Indiana Jones, LEGO Harry Potter osv. har været enormt underholdende og jeg er egentlig slet ikke i tvivl om at vi nok skal få dem at se på den næste Xbox, de er ganske enkelt super populære.

2. Burnout
Burnout Paradise står ligesom mange af de andre spil på denne liste, for mig som et af de sjoveste og mest fængende spil jeg har prøvet. Jeg husker stadig at jeg sad og spillede i mange timer sammen med Rotator i et forsøg på at gennemføre en masse forskellige challenges i spillet. 

1. Mass Effect
Endnu en titel som jeg har spillet voldsomt meget, fed historie og rigtigt fedt gameplay. Jeg er nu også ret overbevist om, at EA udgiver et par af disse til den nye konsol.

Udover de 10 nævnte, som i øvrigt er i rimelig tilfældig rækkefølge, så er der naturligvis også boblere i form af eksempelvis Halo, Call of Duty, Battlefield 4, Need for Speed, FIFA, F1, Grand Theft Auto og Borderlands.

Hvilke titler kunne du godt tænke dig at se på den næste Xbox? Skriv en kommentar! 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her