Morten Skou's blog
13-06-2008 - 04:40

Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots

Jeg har aldrig været den store fan af Metal Gear Solid serien, faktisk har jeg ca. spillet noget ala 10 minutter af Metal Gear Solid 2 og så ikke mere.

I dag lå Metal Gear Solid 4 dog i min postkasse, og da der skal skrives en anmeldelse af det til næste udgave af GISMO magasinet, så bliver jeg lidt nød til at løbe hurtigt igennem det, før Mikkel i weekenden skal anmelde det til Console.dk. Det betød også at jeg for første gang i nok 3 måneder (igen igen) måtte tænde for min PlayStation 3, for at bruge den til andet end Blu-ray film :-)

Eftersom jeg aldrig rigtigt har været vild med stealth spil generelt, så var jeg egentlig ikke speciel glad for at skulle spille Metal Gear Solid 4, men har alligevel spillet det det meste af natten og må erkende at Konami nok har lavet det flotteste spil jeg endnu har set til næste generation af konsollerne - desværre er det jo eksklusivt til PlayStation 3.

Spillet virker nærmest som een lang film, der er uhyggeligt mange film sekvenser hvor man bare sidder og lader kæben falde ned på bordet. Historien i spillet er også, indtil videre, helt fantastisk - man bliver nærmest fortryllet af det univers som det hele foregår i. Nogle folk ville måske mene at der er for mange film og for lidt gameplay - det er nok en smagssag. Til gengæld er spillet langt fra så sniger/stealth-agtigt som jeg frygtede, i princippet kan man nærmest gå igennem det i bedste Call of Duty stil og bare nakke alt på sin vej. Det afhænger dog muligvis af hvilken sværhedsgrad man vælger at spille det på.

Det eneste problem som jeg synes der er indtil nu, er egentlig styringen, specielt når man skal gå fra at sigte i 3. person til 1. person - det kræver 3 tastetryk, en ting der til at starte med virker ret besværligt.

Rasmus skrev ved 2 tiden, at han allerede var løbet igennem det på små 12 timer, så jeg håber på at kunne nå helt igennem inden at det skal sendes videre i morgen kl 20.

Og så lige en kort opsummering:
- Fantastisk historie, også selv om man ikke har spillet de andre spil i serien.
- Flotteste næste generations spil indtil videre.
- Virkelig fængende.

Det er virkelig et godt stykke arbejde der er lagt i dette spil, ekstremt syndt at det ikke også udkommer til Xbox 360. Omvendt så er dette helt sikkert et spil der kan sælge flere konsoller for Sony.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her