Morten Skou's blog
17-06-2008 - 03:50

Topspin 3 - Fustrerende svært!

Som du måske allerede har opdaget, hvis du har set mine videoer fra Topspin 3, så har jeg netop fået det ind af brevsprækken og er godt igang med at bevæge mig forsigt ind i det. Videoerne som er optaget, var primært for at give jer et intryk af hvor lækker grafikken egentlig er i spillet - og så naturligvis at få testet muligheden for brugerupload af videoer.

Anyways så tænkte jeg, at det naturligvis nok var en god ide at tage en tur på "Tennis skolen" før jeg kastede mig ud i diverse turneringer og karriere-delen af spillet. Jeg har jo prøvet Topspin 3 for et par uger siden, og var derfor godt klar over hvor svær styringen i spillet egentlig er. Det hele handler ganske enkelt om at time sine taste-tryk, en ting der lyder ret simpel, men som åbenbart kan tage en hel del tid at lære.

Efter et godt stykke tid på skolebænken, var jeg endelig ved at være igennem Tennis skolen - men så skete det der ikke måtte ske: jeg sad fast. Sværhedsgraden er ganske enkelt så høj, at jeg var ved at knække min Xbox 360 controller i ren raseri. Træningen går ud på, at man skal skyde de forskellige skud og samtidigt ramme små firkanter på banen - firkanterne bliver så mindre og mindre og er naturligvis placeret alle andre steder på banen end der hvor jeg rammer. Jeg vil gætte på, at jeg har brugt et par hundrede skud, på en øvelse der teoretisk burde kunne klares med 8.

Hvis ikke det var fordi at klokken er så mange som den er, så var controlleren nok blevet knækket - eller i det mindste hamret ned i gulvet.

Nu skal det lige siges, at jeg rent faktisk er temlig stor Topspin fan. Jeg var med til at starte og sponsorere et af de første store turneringssites til netop Topspin - men Topspin 3 er ganske enkelt så fustrerende svært, at jeg tror at der vil være en hel del gamere der ender med at give op før de er kommet rigtigt igang.

Ifølge udvikleren er det dog med fuldt overlæg, at de har lavet sværhedsgraden så højt. Det skulle være så "realistisk" som muligt, så hvis man møder Roger Federer i starten af sin karriere, så er han eksempelvis stadigvæk lige så svær som hvis man mødte ham i slutningen af spillet. Dette er egentlig en meget god ide - men hvorfor helvede skal styringen være så sindsygt svær at håndtere?

Meget vel, det kan være at det bare er et spørgsmål om træning, og jeg hopper naturligvis op på hesten igen i morgen efter et par timers søvn.

Til dem af jer som har spurgt til hvor vores preview af Topspin 3 bliver af, så kan jeg sige at det blev droppet ganske enkelt af den årsag, at vi fik at vide at en retailudgave af spillet var lige på trapperne. Det giver ikke rigtigt nogen mening at have et preview oppe så få dage før en egentlig anmeldelse af selv samme spil.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her