Morten Skou's blog
19-05-2008 - 18:15

Urimelig heldig!

Nogle gange må jer erkende, at jeg engang imellem har visse fordele ved at skrive for Xboxlife og Console. Andre gange må jeg erkende,at jeg er så svine heldig at det halve kunne være nok. Dette er vidst et eksempel på det sidste.

I dag har jeg lige fået bekræftet, at jeg helt eksklusivt, på onsdag skal over og spille tre kommende spil til Xbox 360, hvoraf de to af dem uden tvivl står højest på min ønskeliste i år. Ikke nok med, at jeg skal se dem, så har jeg også fået lov til at tage egne screenshots fra to af titlerne. Jeg vil dog ikke nævne titlerne før det hele er i hus.

Desværre betød det, at jeg har måtte udskyde mødet omkring et muligt Xbox LAN til engang i næste uge. Til gengæld får jeg så skrevet previews af Ninja Gaiden 2 færdig i dag, efterfulgt af LEGO Indiana Jones og til sidst det labre Alone in the Dark som kom ind af døren i lørdags.

Jeg har efterhånden prøvet en del indenfor spilbranchen og mødt mange af de forskellige udviklere, men nogle gange må jeg sgu lige knibe mig i armen, for at se om jeg er vågen :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her