Morten Skou's blog
03-05-2008 - 02:29

Ting man ikke bør gøre, imens man spiser nudler!

Inspireret af en snak omkring nudler som vi havde på vores chat under Grand Theft Auto IV lanceringen, besluttede jeg mig i dag for at købe nogle nudler. Normalt vælger jeg altid de klassiske "Cup nudler" som man kan få i de fleste supermarkeder - men i dag besluttede jeg mig for at købe 3x Xing Fu nudler for 17,95 i Føtex.

Her for 10 minutter siden fik jeg så lyst til en kop, varmer lidt vand, hælder det over nudlerne og venter efterfølgende i 4-5 minutter før jeg begynder at spise. De smager lidt sjovt - umiddelbart fordi jeg har været lidt utålmodig. Anyways af en eller anden årsag, Googler jeg lige "Xing fu" nudlerne og finder frem til en hjemmeside hvor en person skriver om sine oplevelser med selvsamme nudel-type.

Xing Fu nudler 

Ja, det er en larve på billedet. Personen der spiste samme nudler som mig, fandt en levende larve sammen med sine nudler. Du kan læse lidt mere (hvis du tør) her:

http://home24.inet.tele.dk/agni/foto/dansk_supermarked_netto.htm

Nogen vil måske mene at jeg er lidt sart, men de i forvejen halv dårlige nudler der ikke ligefrem smagte af kylling, blev pludselig ret uinteressante.

... / Skou "tilbage til Cup nudler".
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her