Morten Skou's blog
09-04-2008 - 17:03

Opfordring: Besøg vores sponsorer

Jeg har vidst engang lavet et lignende indlæg i min blog før, men det lykkedes ikke at finde det igen.

Som jeg før har skrevet, så er Xboxlife.dk jo heldigvis ganske gratis at bruge - en ting jeg gør alt for at bibeholde. Dette betyder naturligvis, at pengene skal komme et andet sted fra, i Xboxlife's tilfælde bliver siden financieret blandt andet ved hjælp af de reklamer, som er placeret strategisk rundt omkring på siden.

Desværre er der ikke helt nok der klikker på bannerne for at besøge vores sponsorer. Dette kan i værste fald betyde, at vi bliver nød til at anvende såkaldte pop-up, eller pop-over annoncer, som dækker en del af indholdet i et par sekunder. Et andet alternativ er at lave en reklame-forside, lidt ala det som Gamereactor har.

Personligt hader jeg disse former for reklamer, da de er røvirreterende. Derfor vil jeg gerne igen opfordre jer til, bare engang imellem, at besøge vores annoncører. Vi får som regel ikke penge for at folk klikker på reklamerne - men en fast pris for at have dem på siden.

Kort sagt: Synes du at vi gør det godt her på Xboxlife, og synes du at en af vores annoncører har et interessant banner, så klik og se hvad de har at byde på.

En af de andre måder du kan støtte Xboxlife på, er naturligvis ved at handle hos Coolshop.dk via http://coolshop.xboxlife.dk (eller andre links til Coolshop som du finder på officielle sider).

På forhånd tak :-)


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her