Morten Skou's blog
23-04-2008 - 22:38

Grand Theft Auto IV

Som et af de få sites i Danmark, fik jeg i dag muligheden for at undskrive en streng NDA (Non-Disclosure Agreement) med Rockstar, der betyder at jeg i morgen vil modtage et eksemplar af Grand Theft Auto til anmeldelses-brug.

Embargoen på Grand Theft Auto gælder frem til på søndag, det vil sige at i kan forvente en lækker anmeldelse af Grand Theft Auto IV allerede på søndag omkring midnat (jeg skal lige have dobbelt-tjekket tidspunktet).

Der er dog en lille teknisk udfordring: Lørdag er jeg nemlig sammen med en masse af vores skribenter til fest hos EA (EA Play). Heldigvis ser det ud til, at jeg i min brandert bare kan smide anmeldelsen op med en bærbar og et 3-modem.

Spillet kommer dog i helt perfekt timing, da jeg trænger til noget afslapningen oven på et stort projekt. Som nogen af jer, ikke mindst skribenterne, har bemærket, så har jeg været rimelig meget fraværende den sidste måned. Dette skyldes, at jeg har arbejdet intensivt på at udvikle et nyt stort website.

Der er tale om websiden til et nyt livsstils / gadget magasin, dvs. et fysisk blad, som faktisk bliver Danmarks største, med hele 160.000 i oplag.

Websiden går i luften på lørdag, samtidigt med at det bliver sendt ud til alle Jyllands Postens abonnementer. Det bliver også muligt at tilmelde sig som abonnement via websiden - hvorefter man ganske gratis vil modtage bladet hver måned (man skal dog betale for fragten - 9,50 pr. blad). Bladet er en ordentlig mobbedreng på imellem 60 og 72 sider.

Tilfældigvis faldt jeg over første udgave af bladet. Det er faktisk blevet ret godt, dog kunne der godt være en større Xbox-sektion i bladet - men det må jeg jo arbejde på at overtale dem til!

Jeg skriver nok et indlæg mere, når vi er gået i luften :-)


GISMO


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her