Da Senzai's blog
24-05-2012 - 17:23

Big Bang Theory og dåselatter.

Nu har jeg efterhånden fået set en del afsnit af Big Bang Theory på Kanal 5, og jeg må sige, at den faktisk er rigtigt, rigtigt sjov!

 Jeg spiller selv videospil, og læser tegneserier, så mange af populær-kultur referencerne går lige i hjertet på mig. Personerne i serien er gennemarbejdede og, de er alle svære ikke at holde af.

Min eneste anke er, at jeg synes, at der er utroligt meget dåselatter. Så meget, at det trækker helhedsoplevelsen ned for mig. Dialogen i Big Bang Theory er så skarp, og så velskrevet, at serien sagtens kunne bære at køre uden. Ofte består scenerne af punchline på punchline. Der er meget lidt overflødig dialog, og det gør, at skal der være dåselatter, hver gang, der er noget, der bare er lidt sjovt (hvilket der åbenbart skal), så kan klipperen holde dåselatter knappen inde fra start til slut. 

Personligt, kan jeg sagtens synes, at en serie er sjov og underholdene uden, at jeg nødvendigvis griner højlydt, og derfor generer det mig, at klipperne prøver at forcere et højlydt grin på mig.

En anden af mine favorit serier, The Middle, er helt uden dåselatter, og det fungerer rigtigt godt. Netop fordi, at man ligesom i Big Bang Theory ikke falder hen, fordi, at dialogen er så skarp og velskrevet, samtidigt med, at der er en råd tråd igennem flere afsnit. Den råde tråd er mest bemærkelseværdig i The Middle, men er også at finde i Big Bang Theory.

Jeg synes, at Big Bang Theory er rigtig god, og jeg tror også, at serien ville give en bedre oplevelse, hvis der ikke blev brugt dåselatter, og den udelukkende spiller på sin velskrevne dialog, thighte tempo og attraktive karakterer.

Hvad synes I?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her