Da Senzai's blog
22-05-2012 - 16:20

Nu er det ikke sjovt længere.

I sidste uge fik jeg et brev fra Danske Bank.
 Jeg åbner brevet og læser; "Dude, vi har spærret dit Dankort, da vi tror, det har været udsat fra misbrug! Ring til os ASAP" Fuck. Det er anden gang på en måned, og nu er det er ved at være pænt træls. Jeg logger på min netbank og ganske rigtigt. Der står, at der er blevet brugt 488 Euro, og min konto er på minus 3600. Øv.

Jeg ringer til Danske bank, og vi aftaler, at jeg venter et par dage og ringer til dem igen med mine indsigelser, da der er flere posteringer, jeg ikke kender til på vej til min konto.

Det sjove kom så igår, da jeg kom hjem fra arbejde. Der lå en advisering fra PostDK om, at de har en pakke liggende til mig. Under afsender har de bare sat et "?" og land er angivet "Belgien". Det er ret spøjst, da jeg ikke venter nogen pakker.

Jeg er gammel detektiv, og ser hurtigt at hov! Euro og Belgien. Det passer da sammen! Ikke nok med, at tyveknægtene har taget mine penge, nu sender de også anonyme pakker til mig?!

Jeg tør næsten ikke gå ned og se, hvad de har sendt mig. Er det Trykplader? Mikrofilm?, Hvidt pulver? Eller bare JCVD Merchandise, der er røget forkert?

Jeg synes ikke, at det er fedt, at de først stjæler mine penge, og bagefter sidder og sender pakker til mig. Og slet ikke, at postDK ikke angiver afsenderen, men bare siger. Vær´s´go, nu er pakken din og dit problem.

Det er heldigt, at jeg ikke har været hjemme, når pakken har været forsøgt afleveret. Budene smider pakken i favnen på dig, og så er de på vej væk igen. Jeg føler mig som offer i et større forbryder-komplot.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her