Da Senzai's blog
01-09-2011 - 20:22

Bodycount

 


Bodycount kan bedst beskrives som en rigtig B-actionfilm.


I åbningscenen møder vi vores helt Casey Jones godt i gang med at slå på en af de lokale værtshuslømler. Midt i al tumulten tumulten kommer en laber larve ved navn Midnight løbende ind i baren, med en pistolgalning lige i hælene. Det kunne godt havde været gået hen og blivet rigtigt grimt, hvis ikke helt nr. 2, Raphael, heldigvis kom forbi og reddede Casey og Midnight.

Midnight forklarer, at hun er på flugt fra lejemorderen Johnny Woo Woo ( Ja, det hedder han), da hun er blevet beskyldt for noget hun ikke har gjort. Den eneste måde hun kan overleve på, er hvis hun får hjælp til at tage hen til ”the Sanctuary”. Raphael stoler ikke på hende, men da hun har kæmpestore jader, får Casey Jones ham overbevist om, at de skal hjælpe hende. Herfra er resten af historien – ligesom indledningen – all action all the time, mens man følger vores venners færd mod the Sactuary med den skydegale Johnny Woo Woo (det navn bliver jeg aldrig træt af) lige i røven.
Som i alle rigtige action-film er der også et par politi-agenter efter Woo Woo og bagmanden, men i sand B-film stil, så bidrager de med absolut intet til plottet.

Forfatteren Kevin Eastman fik ideen efter at have set en stak John Woo film. Han ville gerne lave det samme bare i tegneserie form, og at fandt derfor på at forsøge at skabe ”The longest running Gun-Fight i comic book history”.


Resultatet blev også derefter. Kevin Eastman kan godt lide Blod, Pistoler og bryster. Der er derfor massere af det hele i Bodycount. Heldigvis har Kevin Eastman fået hjælp af Simon Bisley, der har tegnet Bodycount. Billederne er flotte og detaljerige, og så tegner Bisley en god Midnight. Kompositionen er god og når folk bliver skudt så sprøjter blodet ud man er ikke i tvivl om at folk dør.I virkeligheden er Bodycount lidt barnlig. Historien var der ikke meget ved, men jeg var underholdt. Akkurat som med en B-Action film, så skal man ikke forvente for meget, men bare slå hjernen fra og nyde det. Om ikke andet, så for tegningerne. Historien er nok en af de dummeste, jeg har læst.
- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her