Da Senzai's blog
12-09-2011 - 14:46

Magisk Mandag: Cards in the Bank V.2


For et par blog-indlæg siden skrev om et nyt deck, jeg var ved at lave.

Jeg har efterhånden fået spillet lidt casuals med det. Decket var ikke helt godt, men jeg synes stadig om ideen. Jeg har derfor fået lavet mig et par ændringer. Decklisten kommer længere nede. Ideen er:

+
++ = PROFIT!


Hvad er nyt?

Jeg har fjernet de 4 Day of Judgment. Den var lidt  akavet, fordi, at jeg selv spiller mange dyr, der koster under 4 mana, og jeg derfor tit kom til bøffe mine egne monstre.

Jeg har tilføjet to Sunblast Angel for at få en wrath-effect. Jeg har haft succes med Englen i mine Hvide-Grønne Ramp decks, og så er den okay sammen med min ven, Gideon Jura. Det er rart med to store (ihvertfald med Sværd på) flyvere, da mit deck godt kunne virke lidt light on trusler.Væk er også mange af mine "døde" kort som Sphere of the Suns, Mox Opal og Mycosynth Wellspring. Jeg elsker mana, men der er ikke meget ved at trække kort, hvis de kort jeg trækker ikke har nogen indflydelse på spillet. Istedet fandt jeg et sejt kort, der hedder Solemn Simulacrum, der hjælper mig til at nå de seks mana.Jeg har cuttet en Etched Champion. Han er ofcourse en Champ (TI-HI :D ) uden lige, men fire var dog en for mange, da jeg helst først vil spille ham, når der er Me-Me-METAAAl-CRAAAFT!

Decket er blevet tighted op, så det kører lidt smoothere. Den største tilføjelse til decket kommer i form af et neat lille kort, der hedder Phantasmal Image. Det er ham den blå i toppen af indlægget.
 Der er ikke det, den ikke kan eller bliver brugt til. Tidligt i spillet er den en fin blokker. Den matcher modstanderens største trusler. Den hjælper Solemn med at rampe og giver Etched Champion Metal-Craft. De bedste ved den er dog, at jeg ikke har noget imod at kaste den ind foran modstanderens dyr som vej-bump eller lave suicide attacks med den. Jeg kan nemlig hive den op fra graven med Sun-Titan, hvorefter den kommer ind i spil som en ny Sun-Titan, der igen kan hive ting op fra graven. Infinite Sun Titans. AMAZiNG!


Cards in the Bank V.2:
(link)

4 Ichor Wellspring
4 Solemn Simulacrum

1 Azure Mage
4 Phantasmal Image
4 Sun Titan
4 Spellskite

3 Etched Champion
3 Sword of feast and Famine

3 Gideon Jura
4 Oblivion Ring
2 Sunblast Angel

8 Plains
1 Island
3 Phyrexia's Core
4 Glacial Fortress
4 Seachrome Coast
4 Inkmoth Nexus

Decket er markant bedre nu. Der er god synergi, og god value i kortene. Jeg har ikke haft det med til en turnering endnu, så jeg ved ikke, hvordan det performer mod folk, der er in it to win it.

 Dog synes jeg, at jeg kan se to svagheder allerede. Der er ingen instants i decket. Så jeg har ingen muligheder for at stoppe modstanderen i hans tur udover, at jeg kan fange removal med Spellskite. Dismember ryger i sideboard, men ved ikke om det er nok.

Sun Titan er deckets vigtigste kort og min Plan A. Jeg er derfor bange for, at der er dømt Bye Bye Lenin, hvis modstanderen kaster et kort som Memoricide eller Surgical Extraction.

/ = :0(

Plan B er Etched Champion med Sværd. Plan C er Inkmoth Nexus med Sværd :0P

Jeg synes decket virker okay nu. Hvad siger I?

- ShinDel denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her