Da Senzai's blog
24-09-2010 - 20:31

Fredags Fiffleri: Den overvældende fælde


 Jeg kan tydeligt mærke, at lysten og engagementet til skrive fyldige Magic-indlæg og blogs i det hele taget forsvinder. Dog er lysten til Magic-Kortspillet større end nogensinde, selvom det er røv kun at havde tid til spillet 2 dage om måneden. Sådan er det vel at være arbejdsramt. 

Samtidigt irriterer det mig, hvis der ikke kommer en "afslutning" på decket. Så den kommer her, men bliver ikke detaljeret. Jeg er ret tæt på en final deckliste mener jeg selv.

Siden sidst har jeg lavet lidt ændringer- Decket er blevet mere fokuseret, og jeg har fjernet en del af "lol"- kortene fra Maindeck, og smidt dem i Sideboardet, hvor de gør det bedre. Derudover, har jeg givet det lidt bedre "survivorbility" i starten af spillet, blandt andet, ved hjælp af Champen: Obstinate Baloth.

Jeg var inde og spillet med decket for første gang i Onsdags, og jeg spillede Følgende liste:


Main

4 Overgrown Battlement
4 Everflowing Chalice
4 Cultivate
2 Explore

4 Summoning Trap
4 Primeval Titan

3 All is Dust

3 Ulamog, the infinite Gyre
1 Emrakul, the aeons torn

1 Pelakka Wurm
4 Obstinate Baloth

4 Khalni Garden
11 Forest
1 Mystifying Maze
4 Eldrazi Temple
2 Eye of Ugin
4 Tectonic Edge

Sideboard

3 Terastodon
3 Nature's Claim
2 Autumn's Veil
3 Pelakka wurm
2 Bojuka bog
1 Kozilek
1 Artisan of Kozilek 

Se kortene og min nyeste version af decket her: http://www.danskmagic.com/deckbox/index.php?ID=64133


Kampe 

Mig Vs. Grøn-Blå Aggro med Garruk og Jace

Hans deck går jævnt stærkt, men jeg får heldigvis Ulamog´et hans Garruk lige inden han går Ultimate og jeg vinde første spil. Andet spil boarder jeg Pelakka Wurm ind og Smadrer ham.

Jeg vinder 2-0

Mig. Vs. Hvid-Sort Lifegain

 Han starter med at spille et land, der laver Sort, hvid og Blå mana, så jeg tror, at han spiller med Counterspells. Jeg spiller derfor alt for forsigtigt. Han kommer op næstent fyrre liv. Der findes et kort, der gør, at man vinder, når man har 40 liv, så jeg siger, " DET ER NU ELLER ALDRIG!!" og spiller en summoning trap end of turn, der rammer en Emrakul (FOR THE WIN, MAYN!) og Vinder spillet.
Andet spil, boarder jeg Terastodon ind, bøffer hans lande og vinder.

Jeg vinder 2-0 

Mig. Vs. Jund

Vi battler lidt frem og tilbage, og han vinder første spil. Jeg kan ikke umiddelbart huske, hvad der gik galt (det er eller vigtigt at noterer sig, så man kan forbedre sig selv og eller decket). Jeg fik ihvertfald smask.
 I andet spil, boarder jeg Terastodon ind og nuker hans land og vinder
I Tredje spil, spiller han tur 1 Duress, og fjerner min ramp. Lidt senere spiller han Thought Hermohage (kan ikke stave til det) og fjerner alle mine Ulamogs fra decket. Øv. Han banker mig.

Jeg taber 1-2 

Mig Vs. Hvid-Grøn-Blå godekort, som Fauna Shaman, Vengevine, Eldrazi Monument, Gideon, osv :P

Jeg tæsker ham første spil.
Andet spil, boarder jeg Pelakka Wurm, og den er fucking god. Jeg hardcaster Emrakul ( FOR THE WIIN!) turen før jeg jeg ville havde været død. Lækkert!

Jeg vinder 2-0 

 
Mig Vs. Naya-Aggro med Thoctars, Baneslayers, Knights of Reliquary, Elspeths, Hiarachs og alle de andre gode kort.
 
Spil et, der battler vi lidt frem og tilbage, men han får overtaget og vinder. Det gik lige stærkt nok.
Spil to, Jeg boarder min helt Pelakka Wurm ind, og smadrer ham! Yes!
Spil tre, jeg muliganner til 6 kort, og holder en hånd, der hedder 1 land, 4 rampspells og en baloth. Jeg har problemer med mana´en hele spillet og taber.

Jeg taber 1-2 Jeg er rigtigt, rigtigt godt tilfreds med decket. Jeg vandt mere end jeg tabte, og der var ikke en eneste tidspunkt, hvor jeg følte, at jeg ikke havde mulighed for at vinde, hvis ikke, jeg havde været uheldig eller, hvis jeg ikke havde lavet nogle spillefejl.

Det der mangler nu er fintuning af listen, men jeg er rigtigt godt tilfreds. Det var også fedt endeligt at spille decket efter måneder med ren Theory Fighting med mig selv bag skærmen.

Explore er et godt kort, men jeg synes ikke helt, at den gjorde nok. Jeg prøver derfor fremover med 2 Nest Invaders istedet. Den giver en blokker, og jeg synes ikke, at den manamæssigt er dårligere end Explore, da Explore ikke garanterer dig et nyt land, men giver speeder dig lidt op, HVIS du har et land i forvejen at give af.

- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her