Da Senzai's blog
06-09-2010 - 18:28

Magisk Mandag: Den Overvældende Fælde. 2. del: Resten af decket.


Her kommer resten af mit nye deck: Den Overvældende Fælde. Sidste gang så vi på Mana-accelerationen og denne gang på hvilke kort, jeg skal bruge al den acceleration til.
 
 Jeg har lavet en lille ændring siden sidste gang, da Paulo P (tak! :D) foreslog i kommentarene, at prøve Jorega Treespeaker, der gør, at jeg kan nå 6 mana i tur 3 istedet for i tur 4.

Decklisten
kommer her: (se kortene på DanskMagic)

Mana-Acceleration:

4 Nest Invader
4 Everflowing Chalice
4 Jorega Treespeaker
4 Cultivate

Nøglekort eller mål:

4 Primeval Titan
4 Summoning Trap

Ups, Jeg vandt-kort_

3 Overwhelming Stampede

Backbreakers:

3 Terastodon
1 Emrakul, the aeons torn
1 Kozilek, the butcher of truth
2 Ulamog, the infinite gyre

Lande:

4 Khalni Garden
4 Eldrazi Temple
2 Eye of Ugin
4 Tectonic Edge
1 Mystifying Maze
11 Forest

Nøglekort og ups, jeg vandt.
Nøglekortene er som jeg ser det, de kort, der er vigtigst for decket udover manakortene selvfølgelig. I dette deck er det Summoning Trap og Primeval Titan, da decket ikke er i gang med dets plan før et af dem bliver kastet i tur 4. Summoning Trap finder et kæmpemonster, hvilket er ideen med decket. Primeval Titan giver os lande nok til at hardcaste alle vore store dyr. Måske vigtigere endnu, giver Titanen os mulighed for selv, at vælge, hvilket land, jeg vil finde. Det kan være Khalni Garden til at finde blokere eller mere power til vores Overhelming Stampedes. Er vi ved et stalemate kan den finde Eye of Ugin, så jeg ikke løber tør til gas.

Når jeg har fundet et stort uhyre, skal der spilles Overwhelming stampede, der, hvis den ikke vinder mig spillet, tvinger modstanderen til at chumpblokke med alle deres dyr. 


Jeg er sådan lidt delt med mig selv omkring kortet. Shin 5 år, synes, at det er er megasejt, at gøre alle mine dyr gigantiske og på papiret vinder den mig også spillet. Min bekymring er om Overwhelming Stampede er for skrøbelig. Hvad nu, hvis, at som respons på, at jeg spiller Stampede, at min modstander så Doomblader Kozilek? Så gør Stampede jo ikke meget. Omvendt, så hvis han ikke har en doomblade, så er han game over. Det er lidt High Risc, High Reward.

Alternativt kunne jeg også være ”fornuftig” og så spille 2 All is Dust, og en enkelt Stampede for lulz, men nu er decket bygget op omkring at udnytte stampeden. Der er ikke andet for end at teste det.


Backbreakers

Backbreakers er de kort, der skal knuse modstanderen.
Terastodon´en løser alle mine non-creature problemer ved at kunne poppe planeswalkers, artifacts og man-lands med mere. Han vinder spillet, hvis jeg er så heldig at trappe ind i ham i tur 3 eller 4. Alternativt kan han også bøffe mine egne lande langt inde i spillet og sætte en Overwhelming stampede op for the win. Har jeg ikke lyst til at smadre noget er han 9/9 i sig selv, og det er ganske hæderligt.

Når jeg spiller med Summoning Trap er jeg også nødt til at spille Emrakul alene på grund af muligheden for at trappe ind i ham. Ydermere er han en searchable win-condition senere i spillet med Eye of Ugin

Kozilek skal bare smadre modstanderen.

Ulamog hjælper Kozilek med at tryne modstanderen. Grunden til, at jeg spiller 1 Kozilek, men 2 Ulamog er, at jeg hellere tidligt vil ramme en Ulamog end Kozilek, da Ulamog er indestructible, hvilket mindsker risicien for at han bliver ramt at spotremoval med det samme.

Lande

Manabasen vil udnytte, at af Primeval Titan kan finde de lande han vil.Khalni Garden giver os ekstra kroppe til Overwhelming Stampede eller muligheden for at Primeval Titan kan finde nogle blokere, hvis jeg bliver presset.

Eldrazi Temple laver massere af mana til Ulamog, Emrakul og Kozilek.

Eye of Ugin er vigtig, da den sikrer, at jeg ikke løber tør for gas lategame da den finder Kozilek, Ulamog, og hvis jeg har manaen til det, Emrakul for sejren.

Tectonic Edge til at smadre deres man-lands og beskytte Eye of Ugin mod de andres Tectonic Edges. Har jeg en titan i spil, kan den køre landdestruction sammen med Terastodon og Ulamog.

Mystifying Maze hjælper med at holde fortet.

Forest er fordi, at jeg nok også hellere må have noget grøn mana.

Det var det. Jeg tror, at det holder, men jeg kommer nok til at ændre det en smule, når jeg engang har tid til at spille med det, og kan se, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

- Shin


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her