Da Senzai's blog
24-06-2010 - 20:07

Torsdags Trolddom: Grønne Øretæver, endelig udgave.

Grønne Øretæver. Final Version.

Jeg har endeligt haft tid til spille med decket, og jeg er utroligt glad for det. Det har stadig en Win-Rate på omkring de 50% hvilket er et stort spring i den rigtige retning i forhold til, hvad jeg plejer. At jeg har fået logget en del spil betyder også, at jeg har fundet ud af, hvilke kort, der holder, og hvilke, der bare ikke er så gode, som først antaget. I hvert fald i mit deck.

Jeg har derfor lavet et par ændringer i forhold til sidste gang (forrige deckliste) og decket er super tight nu.

Dauntless Escort er droppet. Den lød så god, da jeg læste den, men virkeligheden er noget andet. Jeg kunne ikke lade være med at blive skuffet, hver gang jeg trak den. Jeg blev ved med at tænke ”Øv, hvor er den lille”, og det var sjældent, at jeg følte at dens evne havde en effekt. Den har reddet Master of the Wild Hunt få gange, men jeg føler ikke, at den gør det store mod Day of Judgement.

Den bliver pathet inden de Wrather. Mod Kontrol decks, vælger jeg istedet at spille Creatures, der i sig selv er Hard to Kill i form af Maindeck Thornlings og River Boas fra sideboardet.
Stoneforge Mystic – ellere måske rettere Basilisk Collar – er klart bedre, end jeg havde regnet med. Det er så godt, hvis jeg tidligt får gang i en Leatherback Baloth, Wolfbriar eller bare hvilket som helst andet monster med en Basilisk Collar. Deathtouchen gør alle mine dyr farligere, og lifelinket gør, at jeg sagtens kan ræse, og angribe næstent frygtløst. Jeg tilføjer derfor en ekstra Stoneforge Mystick, så jeg mere stabilt og hurtigere kan få gang i mit Equipment. Sledgen og Collaren gør mine dyr bedre end de andres.

Thornling er en champ uden lige. Han wrecker modstanderen, er svær at stoppe, og vinder ganske enkelt spil. Især, hvis han kommer ned med +1/+1 countere fra Oran Rief eller bliver udstyret med Behemoth Sledge. Det gør, at han kan blive grotesk stor. Jeg tilføjer en ekstra Thornling, så jeg nu er oppe på tre. Selvom han er kongen, og jeg elsker ham, så er fire styks for mange, da jeg ikke vil spille ham, før jeg har 6 mana. 5 til ham og en til at gøre ham udødelig.
I stedet for den sidste Dauntless tilføjer, jeg en enkelt Path to Exile, da jeg godt kunne tænke mig mere removal.

Master of the Wild Hunt, undskyld udtrykket, er nok det lolleste creature, jeg nogensinde har spillet med. Man skulle tro, at han havde en dartskive i panden. Det er utroligt sjældent, at han for lov til at leve mere end en tur. Så snart ham rammer boardet bliver han enten ´pulset, ´boltet, ´pathed, o-ringed, terminated eller deathmarked. Det vidner ganske enkelt om, hvor AweSome han er, så han bliver :0).
Grønne Øretævers endelige deckliste lyder således:

(link)

Ramp

4 Birds of Paradise
2 llanowar elves
4 rampant growth

Win Cons
3 Master of the Wild Hunt
4 leatherback baloth
4 Wolfbriar Elemental
3 Thornling

Værktøj

2 Stoneforge Mystic
3 garruk wildspeaker
1 behemoth Sledge
1 Basilisk Collar

Removal
4 Oblivion Ring

1 Path to Exile

Lande
3 Sunpetal Grove
13 Forest
2 Plains
4 Oran-Rief, the Vastwood
2 Stirring Wildwood


Maindecket er nu super tight, men jeg synes stadig sideboard er meget svært, og er for mig et spil inde i spillet. Jeg tror, at det er vigtigt, at man sideboarder med måde. Man skal huske, at for hvert kort, man tager ind skal der også tages et kort ud. Det er vigtigt at sørge for at maindecket stadig er intakt, og decket stadig kører, som det skal. Jeg har lavet sideboardet om et par gange, men er nu nået frem til 15 kort, jeg føler holder.


4 River boa (unblockable, hard to kill :D)


  • Kommer ind mod kontrol deck. Jeg tager tre Master of the Wild Hunt ud, og den ene Path to Exile. Valget står mellem at fjerne Wolfbriar eller Motwh. Wolfbriar kan smadre Wall of Omens, det kan Motwh ikke, og når han tilmed har en fucked op injury rekord, ryger han.


3 Great Sable Stagg (Han griner af terminate, deathmark og doom blade)


  • Kommer ind mod Jund og Vampires. Master of the Wild Hunt ryger ud af decket, da han dør til alt.


4 Fog (I Live to fight another day!)


  • Kommer ind mod decks, der er alt for hurtige til mig. Det kan være Red Deck Wins, Allies, White Weenie, etc. Jeg fjerner 3 Thornlings og en Motwh, da de er de langsommeste kort jeg har.


2 Path to Exile ( Ekstra Removal)  • Kommer ind mod Naya, Bant og generelt deck, der spiller med seje dyr a la Baneslayer og Vengevine. Jeg fjerner en enkelt Rampant Growth. Jeg føler, at jeg har nok ramp i decket til at kunne tillade mig det. Jeg fjerner også en enkelt Wolfbriar. Det gør ikke noget, at jeg kun spiller tre af ham, da jeg ikke har noget imod at vente en ekstra tur eller to med at spille ham, for så kan han kickes. Derudover er det endeligt også Matchups, hvor modstanderen spiller med intet eller meget lidt removal, og Master of the Wild Hunt kan få lov til at komme ind i kampen! :D


2 Windstorm (Vampire Nocturnus)  • Windstorm er et kort, jeg ikke er sikker på, og er et kort, der egentligt kan skiftes ud med et andet. Jeg har overvejet 2 random Acidic Slimes, men jeg ved ikke, hvad jeg skal tage ud for Slimklatterne, når jeg boarder dem ind.


Decket kører, så nu skal jeg bare blive bedre til spillet :D

- Shin

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her