Da Senzai's blog
30-05-2008 - 21:24

The Duck!


Hvor er det fedt, Det er en af grundene til, at jeg elsker HeroClix. Spillet indeholder så meget FanService, og senest så er det blevet offentligt gjort af en af mine helte store helte, HOWARD THE DUCK kommer til at være med i næste HeroClix udvidelse. Juhuu! Og bedre endnu, så har de også lavet ham ret true til tegneserien, og kan kommer kun til at koste 35 point at spille, så jeg kan snildt have ham med på alle mine hold! xD!- Han er så fed.Jeg elsker også den måde, hvor på, at hans "superkræfter" er taget direkte ud af Tegneserien, med dertilhørene navne.


Hans stats repræsenterer også Howard rigtigt godt, i og med, at hans tal er så "dårlige". Howard eneste styrke har altid været hans StreetSmarts, og det kan også ses på, at han har evner som leadership, stealth, Willpower og Perplex. Min første indskydelse var, at han var vanvittigt god, da han for kun 35 point havde 3 klick med perplex, men med nærmere studering af dialen, kan jeg se, at han har Willpower først. Det betyder, at man ikke bare kan pushe ham i starten for at tage damage og få perplex. Det betyder, at Howard først får perplex, når han bliver ramt af fjenden - hvis han overlever! For jeg trorikke Howard er Tuff nok til at overleve at blive smasket med en lygtepæl af The Thing!

Anyway, så synes jeg, at det er helt vildt fedt, at han kom nu er med i HC universet, og jeg skal helt sikkert spille - kun fordi, at han er HOWARD THE DUCK!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her