Da Senzai's blog
27-09-2007 - 18:20

Så var Halo 3 jo godt for noget.


Jeg fik spillet noget Shadowrun både igår og forgårs, og jeg må sige, at det er de bedste spil med randoms jeg nogensinde har spillet. Det var en fornøjelse at se halvdelen af holdet købe ressurrect i runde 1. Folk hjalp hinanden og sammenarbejde på trods af, at der ikke røg et eneste ord igennem headsættet.

Jeg er ret sikker på, at de gode rum/spil skyldes Halo 3. Alle pisnoobsne er draget videre og smidt Halo 3 i maskinen, hvilket gør, at det kun er SH-Championerne, der er tilbage, og det gør det så meget federe at spille ShadowRun for tiden. Det ligesom, hvis man smider DoA i boksen idag, så er næsten også kun gode spil man kan finde. De fleste idioter og Disconnectere er væk nu, og det er kun dem, der spiller for at spille spillet, som stadig gamer det.

Det eneste problem, der er ved det, kender I sikkert, hvis I for nyligt har prøvet at spille UMK3 eller DoA 4. Nye spillere har så absolut ikke en chance for at komme ind i spillet og bliver skræmt væk med det samme. På den anden side, så hvis der var nogle mulige UMK´ere eller Skyggeløbere, så spillede de dem nok allerede.

En af grundene til at ShadowRun kan overleve, at Halo er kommet på markedet er, at det bare er så anderledes, men samtidigt utroligt godt balanceret, hvilket virkeligt gør, at det kan skabe sig en robust fanskare.

Spillets online del er fantastisk godt designet. Man vælger nemlig ikke selv hvilket spil man joiner. Spillet vælger hvilket spil du bliver smidt ind i, og det gør at vi undgår alle de tomme rum. Bare man er 4 mennesker online i shadowRun, så kan der laves et spil, og efterhånden som folk kommer på, så bliver de smidt ind i spillet, hvilket også er en af ShadowRuns fede features. Nemlig, at man både kan se og joine spil, der er igang.

Denne "Simple" funktion ville jo f. eks kunne redde et spil som Fatal Inertia. Ikke noget med at sidde og vente for at finde hinanden uden overhovedet at vide, om der er nogen at finde. Det er der jo ingen, der har tålmodighed til, og det gør, at de få, der faktisk vil spille spillet ikke finder hinanden, og så er det, at spillet dør. Det problem er der ikke i et spil som SH. Man vil jo gerne sidde og vente på et online spil, hvis man kan se, at der er et spil. Denne Feature har Ridge Racer 6 (edit; Ligesom Forza 2, for at nævne noget I sikkert kender :P) f. eks også, og det er klart med til at RR6 ikke er dødt endnu på trods af, at der er så få, der spiller det.

Et eller andet sted, så synes jeg, at det er fedt, at der kommer et spil som Halo 3 og fjerner alle "noobsne" fra sit yndlingsspil. Det er jo fedt at vide, at man er garanteret et ordentligt spil hvergang selvom man ikke spiller med folk man kender.
Det er dog bare utroligt farligt, for man skal ikke gå for langt over stregen før et spil dør helt. Hvis der bare var flere spil Designet som Ridge Racer 6 og ShadowRun, så var jeg sikker på, at de ville have længere levetid og også gøre, at man kunne/gad spille ældre spil online.Heh, for at tale om noget helt andet, har jeg fået spillet meget med mit Elver Build, og det er alt for skægt. Det er ikke helt så godt som mit Human  (Nok mest fordi, at jeg Stinker til ELF! XD ) men det er bare så sjovt at slå folk ihjel med Gust Strangle og så ellers rende rundt og være lam med Smoke+Rocket Launcher Combo! Bare Charge folk, skyd og Tænd for Smoke, så kun modstanderen dør xD

Ja, har skiftet TelePort ud med Smoke. Selvom Teleport er klart bedre, så er Smoke Sjovere!

Har tidligere kørt meget Hate på Elvere, men må indrømme, at de er sjove at spille med. Jeg er ringe med dem, men for satan, hvor har jeg det skægt! :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her