Da Senzai's blog
06-09-2007 - 14:40

BurnOut Revenge! - Er det Fedt?


Jeg har brugt utallige timer på at game Burnout Revenge i Fona sammen med pstudio. Det faldt mig derfor helt naturligt at købe det til 360, men nøj, hvor blev jeg skuffet. 
 
Tror at Burnout for mig var et af de der spil, der var fede, fordi, at det var sjovt at game med personen, jeg spillede det med. Spillet var noget helt andet, når man sad med det selv.

Jeg synes ikke, at det er så meget ræs/kørsel i Burnout. Det eneste det gælder om, er at kende genvejene, holde turboknappen inde og så ellers krydse fingre for, at man ikke kører galt. Jeg synes ikke rigtigt, at man kan "køre godt" i det spil. Kører du bare nogenlunde fornuftigt, så er det altid ham der har færrest crashes = Teh winner. Det er så det spillet gælder om. At undgå at køre galt. Det er jo ikke engang fedt, for tit når du kører galt så er du selv helt uden skyld. Du kommer susende med 300 Km i timen, og så lige pludseligt er der en bil, der kører ud foran an dig, og du er chrashet. Du har ikke en change for at nå at reagere, og det er gør tit, at det bare føles som sort uheld, når du kører galt. Det er er virkeligt noget, der trækker ned i min bog.

Selvom spillet opfordrer utroligt meget til at køre ind i hinanden føles det alligevel som om, at hver mand kører sit eget løb, hvor det eneste det gælder om, er at huske genvejne, og så undgå at køre galt.

Samtidigt, så giver spillet heller ikke mening, med hensyn til, hvad man må køre ind i, og hvad man ikke må. Nogle gange kan man smadre ind i en lygtepæl uden, at der sker noget, medens andre gange kan du snitte en kantsten, og så chrasher du. Chrashesne er også langt fra så fede, som de er i Full auto.

Det er også er steneren, at når man spiller online så vælger næsten allesammen den der Revenge Car :/. Er lidt kedeligt, når folk kører i de samme biler. Men det betyder jo baer, at jeg kan få Logitech Formel 1 bilen helt for mig selv :D

Det eneste positive, jeg har at sige, er at det er meget fedt, at man kan få rivaler. Der mangler bare lige, at man kunne se på en liste over hvem man pt har som rivaler.

Derudover, så giver det heller ingen mening, hvem, der får hvem, når man kører ind i hinanden

F.eks var der en, der prøvede at overhælde mig. Jeg brugte så bagenden af min bil til at skubbe til ham, men han fik åbenbart en "shunt" på mig. Jeg har også et par gange været ude for at folk tonser ind i mig, hvorefter, at jeg så får en takedown på dem :S

Burnout giver ingen mening. Spillet er ****ed up random. Synes, at det er et utroligt tyndt, hjerneløst og indholdsløst arkadebilspil. 5 ud af 10

Er du til hjernedød Arcade Action Ræs, så er Full Auto og Flatout langt bedre titler// Senzai

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her