Da Senzai's blog
14-08-2007 - 02:44

Da Buildz - Ninja-Trold.
Navn på Build; Ninja- Trold.

Race; Trold


Ide; Jeg er træt af alle de bøsseninjaer, der runder rundt, så nu laver vi en ordentlig en! Det går ud på, at du har Wired Reflexes og Katana. Når du ser en fjende, så forsøger du at komme så tæt på som muligt, aktiverer Wireds, og løber over og hugger ham i småstykker inden, han når at tænke; "WTF?1". Herefter kaster du træ og Healer. Derefter --> Repeat. Det fede ved Trold Ninja imodsætning til andre Ninjaer er, at Trolden kan tåle at blive skudt, medens han svinger klingen. Da racer dør af 3 hug, så skal man nok nå at få dem, inden de får en selv.

Våben; Katana og hvad du kan få fat på i kampens hede - Senere Shotgun eller Minigun.

Mapped Tech/Magic;

LB; Gust
LT; Teleport
RB; Wired Reflexes

Quickcast;


Tree of Life , AMG

Styrke;

Yderst effektivt en mod en, og til at jage modstandere, der forsøger at stikke af. Kan tåle fuldstændige åndsvage mængder af damage. Ninja-Trolden har massere af Health, har "Harden" ability, samtidigt med, at man blokerer skud med sin Katana og Reflexer. Kombiner det med et træ at gemme sig bagved, og du har en solid mur. En anden stor styrke af, hvor fleksibelt dette build er. Du kan sagtens give trolden et andet våben (Især ShotGun eller MiniGun), og så skal han nok owne ved hjælp af Gust, Wired og Træ.

Svagheder;

Ninja-Troldens største - og eneste i mine øjne svaghed - er at den er utrolig afhængig af sit træ. Buildet er lavet til at slå folk ihjel en mod en ved brug af Wired Reflexes og Katana. Det gør så også at trolden oftest vil være såret efter brug af Reflexer og af de kugler du vil blive ramt af på vej hen mod modstanderen. En anden ulempe er, at grundet Troldens mangel på essens, så er der ikke plads til Ressurect i buildet.

Strat/Andet;

- De første par runder.


Det første du skal gøre, er at købe Tree of Life i. Det er er Alpha og Omega for Ninja-Troldens overlevelse. Ikke nok med det, så vil dine Menneske og Dværge team-mates være glade for dig, og du får endda penge, hver gang dine holdkammerater står under dit træ - Noget der er yderst vigtigt i starten af spillet.

Taktikken i første runde er bare at gemme dig bag dit træ og dele så meget skade ud som muligt.

I runde to køber du Wired Reflexes, hvis du har råd. Er det ikke tilfældet så plejer jeg gerne, at købe SMG - uden at spilde penge på ekstra ammo - eller Rifle, hvis jeg er i rigtigt lamer humør bag mit træ. Det giver trodsalt flere klejner at slå folk ihjel end at dø. En Rifle kan hurtigt tage folk ned på afstand, hvis man bare man rammer med den. Tre-fire pletskud skulle gerne være nok til at tage en Elv, Menneske eller Dværg ud. Hemmeligheden er at sætte sig på hug, så ens sigte forbliver stabilt. Mere skal der ikke til. Problemet med riflen er, hvis folk kommer tæt på dig, da den er sindssyg upræcis, men så har vi stadig vores pistol.

i Tredje runde, der skal Wired Reflexes være købt, og vi så er vi sådan set klar til at lege Ninja. Vi har Reflexerne til at Jumpe folks Face, og vi har Træet til at heale ved.
Har vi ikke allerede en Katana, så slår vi en anden Ninja ihjel og Stjæler den. Bortset fra en enkel rifle eller SMG - igen uden køb af ekstra ammo - så er jeg meget imod, at bruge penge på våben. Man kan sagtens i langt de fleste spil, finde våben rundt omkring på banen som folk har tabt. Det er i mine øjne lang smartere at sørge for at få købt de Techs og Magic, man skal bruge, da de - imodsætning til dine våben - ikke forsvinder, når du dør.

- Gust dat MoFo!

Næste skridt er at få fat på Gust. Jeg synes uden pis, at det er den bedste Magi i spillet.


Du kan bruge den til næsten alt;

 • Kan bruge den til at fucke Smokers up.
 • Kan bruge den til at fucke Glider-Svin up.
 • Kan bruge den til at Bounce Granater tilbage i hovedet på folk.
 • Kan bruge den til at Samle lig, så man kan raise flere uden at bruge mere essens.
 • Kan bruge den til at afbløde fald.
 • Kan bruge den til at owne Ninja-Spassere, så man kan nå at skyde dem, inden de kommer tæt på.
 • Kan bruge den til at fucke folk up under kamp.
 • Kan bruge den til at få folk til at teleporte den forkerte vej.
 • Kan bruge den til at skubbe lig udover kanten, så de ikke kan Rez´s.
 • Kan bruge den til at holde Artifact Carriers væk fra Extraction pointet.
 • og sikkert en masse mere.
Den er Tool-Spell number one, altså, og den er så god i kamp. Det er så fedt, at stå og mase Elver-Svin op ad væggen med den, medens Mini-Gunnen fylder dem med bly. Så tilfredstillende. Eller, når folk prøver at stikke af, så skubber du dem ind i væggen.

Den sidste Spell, vi skal have fat på er Teleport. Teleport er ikke en nødvendighed, men snarere en luksus spell, der er rar at have, så man kan komme let omkring. Den er også meget fed at have, hvis man skal have lukket distance mellem en selv og modstanderen, så man ikke behøver at miste liv fra Wired Reflexes.

Iøvrigt, så har så er Tree of Life røget på QuickCast. Skulle der være nogen, der ikke ved det, så QuickCaster man ved at holde B-knappen, flytte markøren hen på den Magi man vil bruge, og så trykke Right Trigger. Det er nemlig spild af plads, at have spells som Tree of Life eller Rez mapped på skulderknapperne. De kræver jo ikke samme hurtigthed og præcision som f.eks Gust eller Teleport. Det kan meget bedre betale sig at have de "Langsomme" spells på Quickcast og så de hurtigere spells og eventuelt Techs mapped.

- ShotGun-MiniGun-Trold? Yeah, vi kan det hele.

Nu, hvor vi har fået fat på Teleport og Gust; Spellen, der rykker alle rundt, og gør at vi kan begynde at lege MiniGun- eller min favorit; ShotGun-Trold. I kender allesammen MiniGunnen. Ond og Effektiv. Især, når når du Kombinerer den med Gust, så de ikke kan komme væk før det er for sent.

ShotGunnen er bare alt for skæg. Det det går ud på med den, er at bruge vores Ninja Trold til at komme tæt på folk og blæse hovedet af dem. Her er især teleport fed at have. Teleport op foran snotten på folk og skyd. Igen kommer Gust ind i billedet. Dør folk ikke første gang, så Gust dem, så de bliver stunnet i et Sekund eller bare så de fucker deres sigte gevaldigt op. Mens modstanderen flyver baglæns og ikke kan gøre noget, så skynder du dig at Aktivere Wired Reflexes, så du kan følge med ham helt tæt på, og få et gratis ShotGun skud ind. Offeret skulle gerne være død nu eller ihvertfald have så lidt liv tilbage, så han ikke er noget problem længere. Noget, andet, der også er alt for skægt med ShotGunnen er, når folk stikker af, så bruger du Wired og Skyder dem i ryggen, så de dør. xD

Jeg bruger ikke Katana mod andre Katana-users, da jeg ofte selv dør i Katana-Battles ^^; Her er ShotGun og Gust Godsends igen. Hvis du ser en Katana bruger komme mod dig, så skyd ham med ShotGun, og sørg for at skubbe ham væk med Gust lige bagefter. Modstanderen gør nu en af to ting. Den første mulighed er, at han Tænker "Fuck it", og løber hen mod dig igen i håb om at ramme dig. Du skyder ham så igen :P. Han skulle gerne være død eller have meget lidt liv nu. Den anden mulighed hen er, at han tænker ;"Oh Shit!, sådan en ShotGun giver meget i skade" og stikker af. Du bruger så Wired (som ikke koster Essens at bruge) eller Teleport og løber hen og skyder ham i Ryggen.

Skulle det ske at du møder andre Trolde, så er dit bedste våben Katana´en. Trolde kan tåle supermange skud, men skal ikke have mere end 3 hug med Katanaen og så er de færdige.

- Jamen, hvorfor bruger du ikke smoke som ægte Ninjaer?

Der er en del populære Techs og Magic, som jeg ikke bruger i mit troldbuild. Den mest iøjnefaldende er nok manglen af Rez i mit build. Det er ganske enkelt fordi at Trolden har for få Essensslot. Efter Wired Reflexes er mapped så har jeg kun 5 slots ledige, og da Rez fylder 4 slots, så har jeg ikke råd til at kaste Tree of Life, og uden den, så dør jeg. Jeg kan dog i nødstilfælde af, at jeg er den eneste tilbage på holdet, unmappe Wired og derved frigøre nok Essens til at have en person Rez´d og samtidigt kunne kaste træ. Når vi så langt ud, så er mit Job bare at holde mig i live, medens de andre forsøger at vinde.

Hvad så med Smartlink? Næsten alle trolde bruger smartlink, men igen fravælger jeg det, da jeg hellere vil have andre ting mapped og spare på Essens. Det er dog rigtig nice med Auto-Aim med MiniGun, men det er bare ikke det værd. Jeg vil hellere have 5 frie Essens slots, så jeg kan kaste spells hurtigere efter hinanden. Det kan man ikke, når man kun har 3 slots ledige, for så bruger man alle sine slots, når man kaster spells - og derfor går der længere tid før, man har fået nok essens igen til at kaste spells, end hvis man havde 5 fra start af.

Jeg er faktisk også stødt på folk, der bruger Smoke som trold. Well. Det er der i mine øjne ingen grund til. Trolde løber så langsomt, at de ikke kan stikke af alligevel. Gem dig hellere bag et træ.


BreakDown; Ninja Trold er alt for fed og sjov at spille. Du skal leve på dine to Stærkeste våben; Wired Reflexes og Gust. Efter endt kamp, så skal der Heales bag træ. Du skal også huske, at du har andre våben end Katana. Bliver du skudt og derved langsom, medens du forsøger at hugge en ned, så skift våben og skyd ham istedet! Selv kommer jeg tit til at sætte mig op på, at jeg vil hugge ham ned, og det taber jeg på. Kan du ikke nå ham, så skyd ham :P

//Senzai :)


Nogen Comments? :D

(Ja, jeg tror selv på, at folk læser det hele xD)


Edit; Rettet nogle stavefejl og trykfejl
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her