Da Senzai's blog
18-08-2007 - 12:45

Da Buildz - Human Wall-HaXz0rNavn på Build;
Human Wall-HaxZ0r

Race; Human

Ide; Det går ud på, at du bruger Vision til at finde folk - Gerne på den anden side af væggen. Du bruger så teleport til at poppe frem out of nowhere og så blæse hovedet af modstanderen med din ShotGun - eller Katana, hvis du hellere vil lege ninja.

Våben;
ShotGun, Riffel. Måske Katana eller, hvad du ellers får samlet op.

Mapped Tech/Magic;

LT; Teleport
LB; Enhanced Vision
RB; Wired Reflexes

Quickcast;
Tree of Life, Ressurrect. Disse to skal man have i alle builds. Jo flere på holdet, der er i live, jo mere vinder i. Oh, og så Grenades. Selvfølgelig.

Styrke; Enhanced Vision. Giver dig og dit hold det taktiske overblik. Rigtigt godt allroundbuild. Du kan det hele. Du kan være Teamplayer med Res og Tree. Være long range med dit Vision og riffel. Eller være CloseCombat med Teleport, Wired og ShotGun.

Svagheder; Der er sgu ikke rigtigt nogle. Mennesker har god Health og god Speed. Eneste umiddelbare ulempe, er at buildet er "dyrt". Du skal bruge mange techs og dyre våben, og derfor vil builded først accelerer i de senere runder.

Strat/Andet;


Køb altid Tree of life i første runde. Den vil redde dit liv, dine holdkammerater, og den vil oven i købet give dig ekstra penge. Mennesker starter også med 500$ mere end de andre Racer, men uanset hvor fristende det er så lad være med at bruge dem på et våben. Gem pengene, så du allerede kan købe en Tech mere i næste runde!
Første runde er altid utroligt random med Nades flyvende til højre og venstre, og det ville sgu være ærgeligt at købe et våben blot for at miste det til fjenden. Det er også derfor, at jeg er af den overbevisning, at man ikke skal købe våben i de første par runder, men istedet få fat på modstanderens våben, medens man bruger sine egne penge på Tech og Magi. Skal det endeligt være, så nøjes med en SMG uden ekstra ammo.

Når du kan, så køb Enhanced Vision. Det giver en meget stor fordel at vide, hvilken vej modstanderen kommer fra, og at kunne holde øje med om der skulle være en enkelt eller to, der kommer bagfra.

Derudover, så er den alt for sjov som Scare Tactics til at give modstanderen paranioa. Når du aktiverer den, så kan modstanderen kun høre, og se, at du kommer, men ikke hvor du kommer fra. Jeg har stadigvæk Tics fra mine kampe mod BoomBoom. Så, hver gang jeg hører den karakteristiske lyd, og kan se ringene på mit HUD, så helt automatisk, så snurrer jeg lige min character 360 grader rundt, for at sikre mig, at der ikke er nogen, der kommer bagfra.

Du har træ og vision nu, så du er sådan det good to go. Stjæl våben fra modstanderne eller døde Team-Mates, og køb Tech/Magi efterhånden, som du får råd.

Jeg har bare et dilemma. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om jeg skal skifte Wired Reflexes ud med Smart-Link. Jeg er blevet helt vild med Rifflen her på det seneste, og den bliver bare alt for fed med Smart-Link. Især, når man også har Vision, og kan finde folk på lang af stand, og kan se - og være klar på -, når de løber ud fra cover, og derved kan skyde dem ligeså snart de stikker næsen frem. Alt for sjovt synes jeg. Problemet er bare, at man bliver svækket gevaldigt i Close Combat af ikke, at have reflexes. Jeg oplever tit at Elverne (70% ca. af alle der spiller SR) stikker af fra mig, når jeg ikke har reflexer på. Det er jo også bare så skægt, at når Elverne forsøger at stikke af, så aktiverer du Wired, løber op til dem og skyder dem i Ryggen.

Uha, det er svært valg, synes jeg. Det er vel op til, hvad man har lyst til. Være Long Range Hunter eller CloseCombat-kinda-guy.


// SenzaiEdit; Rettet en Del stavefejl :P

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her