Da Senzai's blog
18-07-2007 - 13:19

Yie Ar Kung Fu og Bomberman Live - Jeg har dem!


Yie Ar Kung Fu
- Det værste lort jeg nogensinde har spillet.

Jeg fik en PB idag, hvor der stod;

Så er årets fighter 2007 på marketplace - Yie Ar Kung-Fu!

,,Awright!", Tænker jeg, og køber det med det samme. Jeg vidste godt, at det måske ikke helt var så godt, men som de fleste andre Arcade spil jeg har købt, så købte jeg det fordi, at der ikke er nogen af mine andre spil jeg gider spille, og at der ikke kommer nogen spil, jeg skal have før Virtua Fighter 5 Online.


Alt ved Yie Ar Kung Fu er ringe. Styringen er mega upræcis og AI er så fucking Cheap. Hit-Detection og Colision-boksene er også helt ad helvede til. AI er pissecheap, og dine modstandere har bedre angreb og range end dig, og det udnytter de hardcore.
Se bare på ham Nunchaku-fyren. Han har bedre range end dig, så hvergang du går hen til ham, så træder han en skridt tilbage og smækker dig i en skalden med sine Nuns.

Ahah, tænker jeg. Så er jeg jo nødt til at hoppe op foran ham og slå ham inden han slår mig. NOT! For det første kan man ikke selv bestemme længden af sine hop, og det gør det vildt svært at hoppe hen til modstanderen, da han bevæger sig hele tiden, og skulle du endeligt lande foran ham, så bliver du røvrendt af den dårlige Hit-Detection, for, hvis man er for tæt på modstanderen, så går ens angreb lige igennem ham uden at gøre skade. AI´ler dig så op dit åbne ansigt og trykker skalden ind på dig.

Nå, fuck it. Jeg giver så online VS. en chance. Hvis spillet er lige nederen for begge parter, så må det være fair. Jeg finder så en britte og vil banke ham. Troede jeg. Det viser sig at VS. mode består i, at begge spillere spiller, hver deres single player spil, hver for sig samtidigt. Det er så ham, der får flest point, der vinder. Plat. Så kan man ligeså godt spille single player og tjekke leaderboards bagefter.

Spild af penge.


Bomberman Live

Der er ikke så meget at sige om Bomberman. Det er Bomberman som vi kender det. Hverken mere eller mindre, og det er også helt fint. Jeg ville dog lige påpege, at jeg synes, at Bombermans Achievements er latterlige. Halvdelen af dem, kan nemlig kun fåes ved at spille mod CPU´en! Wtf?! Hvorfor ikke bare sige any gamemode eller sige vs CPU or in a Ranked match, hvis de er bekymret for snyd? Det er jo ikke sådan at de er specielt svære at få. Det er bare lidt det, at hvem i alverden gider sidde og spille mod CPU´en, når der er både OFFLINE (tag den Act Zero!) og Online multiplayer?

Latterligt :P

Konklusion

Yie Ar er lort. Bomberman er Bomberman.

VF 5 bliver alt for fedt;


 


Edit: Rettet en del stavefejl.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her